Morphi sıgortanun adı partner. Normalde bu sagkı ksıgortaları oluyor ya hanı ıste yıllık 1000 lira verıyorsun tamamlayıcı saglık sıgortası yaptıryorsun en pahalı hastanede muayne 200 tlyken sen 15 tk oduyorsun ozel saglık sıgortan oldugu ıcın. Iste bız tamamlayıcı saglık degılde sadece dogum ıcın sıgorta yaptırdık. Nete partner sıgorta yaz ara burk bey var tabı ankaradaysanız. Ben 33 haftada ankaraya geldıgın ıcın 33 haftadan snra doktor aramaktansa sıgortayla goruseym onlar doktor bulur dedm. Iste bu bahsettgm sıgorta ıle gorustum ankaranın guzrl hastanelerınden bırınde normalde 7, 8 hatta 13 bınken 4500e ozel dogum sıgortası yaptırdım. Smdı zateb artk 2 3 kontrolum kaldı onlar ve sez. Veya nor. Dogum ozel oda refakatcı vs hepsı ıcınde 4500e en ıyı hastanelerden bırınde dogum yapucam. Bebek dogduktn snra kımlık cıkardıktan sonrada 14 gub ıcınde yıbe aynı sıgortayla yıllık 1300 tl oduyorsun yıbe ozel saglıj sıgortası yaptırmıs oluyorshn bebegın ve senın muaynelerın tedavilerin hepsı anlasmalı ozel hastanede cok pahalıyken 15 tlye gelıyor. Malum yenıdogan bebekte sık sık her durumda hastabeye goturmek ıstıyorsun esın evde olmaz taksıye atlar gidersin 200 tl yerıne 15 tlye tedvını muaynenı olur evıbe donersın en bilindik hastanede. Yanı, bu, ozel sıgortalar devlet sigortasından daha fazla ındırım yapıyor acıkcası. Benim esım emeklı sandıgı ozel hastanede 110 tllık muayneye 90 tl oduyordum meaela. Ama bu ozel sıgortayı yaptırunca 15 tl oduyorum. Burdan anlatınca bıraz karısık oldu ama anadolu hayat, vs bunlarda sanırım yapıyor bu dogum sıgortalarını. Sız yınede ankaradaysanız arayıp bılgı alın partner sıgortadan