ZorYollardanAsipGelenim 7 Şubat sat'ım. Gebelıgımi erken ogrendım 68.92 degerle. Cuma kontrolümüz var? Var mı bizle aynı olanlar ❤👶hadı tanısalım beraber gun sayalım
Sltn01 ZorYollardanAsipGelenim bende 5+0 ım canım inşallh sağ sağlam kucağımıza alırız😍 sizinde kasıklarınızda ağrı oluyor mu ya
Tugceecikk ZorYollardanAsipGelenim benimde 7 şubat sat canım 💗 bende adet öncesi öğrendim 3 mart 76 6 mart 356 çıktı hcg inş cumartesi ilk muayenem 😘
Papatyakalplikadin ZorYollardanAsipGelenim kızlar zaman çok çabuk geçiyor 😊 daha dün böyle postları okuyordum yeniydim şimdi 29. Haftayı dolduruyoruz 😊 bebek alışverişi vs zamanın nasıl geçtiğini anlamamışım 😍 İnşallah herkes bebeğini sağ Salim kucağına alır 🙏
ZorYollardanAsipGelenim Mvlildz bız daha 4+2 yız 13 kasım gözüküyo tahmini doğum tarihi ssvd adayıyım Allah nasıp ederse ❤🙏
Mvlildz ZorYollardanAsipGelenim bizimki 2 kasım gibi gözüküyor Allah nasip ederse ilk doğumum bu yüzden heyecan fazla 😄 inşallah güzel bir doğumun olur 🙏❤
ZorYollardanAsipGelenim Mvlildz cok sagolun. Rabbim kımsenın kucağını bos bırakmasın. baska yenı hamıle yok galıba??☺
emineumut17 Deniz_11 benim de yaklaşık 4 haftalık çarşamba öğrendim doktor muayenesinde hcg değerim 684 çıktı siz de nasıl iyi bi değer mi bilemedim.
Canantatli Bende 6. Haftanın içindeyim 😍 çarşamba günü doktora gidicem hayırlısı olsun senin içinde 😊
Kar_tanesi Mine_35 bizde bugun tam 6 hafta olduk ve tahmini dogum tarihi 2/11 ayni gidiyoruz☺️ Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi..🤲
Deniz_11 esoceylo Benim ikinci hamileliğim 9 yaşında kızım var ☺️Korkmana gerek yok Allah yardımcınız olsun
ZorYollardanAsipGelenim Sltn01 birazcık oluyo ara ara ama benım mınık bı kıstım var ondan ağrı yapıyo galiba