Seymacetin17 Herkese merhaba kızlar hamileyim ve normal doğumdan pskolojik olarak gördüğüm kadarıyla korkıyorum sezaryen olsun istiyorum,ama sezaryanda 3.doğumdan sonra tüplerin bağlandığını ve riskli olduğunu duydum bu konu hakkında bilgisi olan varmı
VLD-61 Seymacetin17 3 üncü sezeryanda istemediğiniz sürece kimse kordon bağlamaz.ve bağlanırsa bile size ve eşinizden muhakkak izin alınır.
Deletedmom133 Seymacetin17 esin imzasi olmasi gerekiyor ablam 3.den sonra bağlamıştı 7 sene oldu bağlatali
EbruCnr Seymacetin17 Sezaryen için en fazla 3 kere doğum mümkün diyorlar Tabii sezaryen sonrası normal doğum yapanlarda oluyor belli bi süre geçtikten sonra. Belki şimdi olan normal doğum korkuların sonra geçebilir.
Snmdnz Seymacetin17 canm esin ve sen ostemesigin surece tuplerin baglanmiyor cunku annemde kendi izni ve babamin imzasiyla kardesimden sonra baglatti 3.dogum degil ama sonrasi sikinti diye biliyorum canm
Vnsgb Seymacetin17 5. Sezaryeni yaptıran doktorlarda var ama çok sık kontrole alıyorlar diye biliyorum