Kubraseyit00 Edauysun ilk gebeliğimde Avon kullandım sonra o ürün kalkmış avondan bu gebeliğimde ise günde 2 kez bebek yağı 1 kez krem kullandım catlamadim
ezoterik Edauysun 13.haftadan beri dönüşümlü olarak hindistancevizi yağı ve frei öl catlak önleyici yağ kullaniyorum memnunum cnm bunun disinda kakao yagi, lierac, mustela da ,bio oil de kullanabilirsin
1989-- Edauysun lierac ve hindistan cevizi yagi kullaniyorum lekeler icinde solante pregna yi kullaniyorum
Meltemtuncoz Kantaron yağını kullanan varmı ? Duymustum bi kaç kişiden ama internette hamilelere önerilmiyo yazıyor
mrvygrtc Meltemtuncoz ben kullanıyorum ama bacaklarıma. Bacaklarım çatladı sadece. Göbeğime de badem zeytin kayısı kakao yağı karıştırdım onu kullanıyorum ebe söylemişti.
mrvygrtc Meltemtuncoz bilmiyorum canım ama kullananlar vardı forumda. Doğal kantaron yağı olduktan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum
Deletedmom291 Doğal aktardan aldım ben hanımlar içinde 11 çeşit yağ var kokusu muhteşem yağ şeklinde hemen emiliyo bide bence öyle pahalı kremler almaya gerek yok 🙂