Sahikaklc Arkadaslar merhaba 17+3 haftalik hamileyim ve yaklasik 3 gundur sumugumsu bi akintim var kan veya leke yok ama yogun oluyor herhangi bi agrimda yok korkuyorum acikcasi bu durumu yasayan anne adaylari var miii ?? Yardiminizi bekliyorum kizlar
Burcum Sahikaklc 25 haftalık hamileyim ben de de oluyor yumurta akı gibi renksiz ama yapışkan kıvamlı. Gebelik boyunca bu şekildeki şeffaf renksiz ve kokusuz akıntılar çok normal. Ara ara yoğunlaşıyor ara ara da azalıyor. Hatta ben eşimle beraber olduktan sonra yoğunlaştığını farkettim. Korkulacak bir durum yok. Şayet yapısı kokusu değişirse muhakkak danışın doktora.
Aysealty Sahikaklc doktoruna danış yinede ama normal cnm basından beri sürekli akıntım oluyor benimde bazen sarı bazen beyaz.idrar testi kültür testi doktorum ara ara yapıyor sıkıntı cıkmadı hiç günlük ped önermiyolar diye peçete koyuyorum sürekli
Sahikaklc Burcum evet ayni belirttigin gibi canim yumurta aki gibi biraz kivamli kokusuz iliskiden sonra arttigini bende farketttim rahim kasilmasindan dolayi olabilir diye okudum tesekkur ederiiiimmm 🤗🤗