Deletedmom411 Zezemeze gelse bile yaninda kadin asistan da olur merak etmeyin erkekler çok muayene yapmıyor ben zekai tahirde perinatoloji de travay sancidayken bir tane erkek vardı 3 tane kadın vardı kadınlar muayene etti erkek dr da arkasını dönmüştü
Nurcan__ Zezemeze doğumhaneye ilk girdiğimde erkek karnımdan ultrasonla baktı. Onun dışında doğum anı haricinde erkek hiç gelmedi
nazsimaova Zezemeze bayanlarda geliyo erkeklerde ama erkek doktorlar seni muayene ederken o bolgene hic bakmiyorlar cnm
Deletedmom411 Muayene de edebilirdi sonuçta o da dr sorunda yapmazdım sancı çekerken biri dogurtsun da :)) , sizin nasıl olur bunu kimse bilemez o gün ki nobetciye bağlı
cokkasmabeabi Nurcan__ göbek bağını hemen kesiyorlar mi ? Özel oda var mı? Ebeler nasıl davranıyor hemen sezaryene mi ısrar ediyor?
nazsimaova cokkasmabeabi ebeleri hemsireleri gayet iyiler zaten odalari 1 ve 2 kisilik temizlik acisindanda cok iyi bir hastane
cokkasmabeabi nazsimaova benim yanımda kalacak kimse yok kalırsa eşimle kızım kalır o yüzden sordum. Göbek bağını hemen kesiyorlar mi
Nurcan__ cokkasmabeabi erkek almıyorlar refakatçi sadece bayan. Göbek bağını çok beklemiyorlar kesiyorlar hemen