Denizce90 Reglme 2 gün var bugün test yaptım negatif 🙄 kesin regl mi bekleyeceğim , 15 günü geçiyor ilişkim üzerinden
Svcnvebebegi Denizce90 canim erken gebelik testi var. Adete 6 gun kala bile yapılabiliyor. Ben oyle öğrenmiştim. Istersen adetinin geçmesini bekle oyle yap. Idrar tesgi için adetinin uzerinden 7 gun falan geçmesi lazim çünkü. Insallah hamilesindir canim ❤
Tuqceee33 Denizce90 adetten 2. geçtiğinde çıkmıştı benim en mantıklısı adetinizin geçmesini bekleyin inşallah hamilesinizdir🙏🏻
brnr09 Denizce90 adet geçtikten 2 -3 gün sonra denemiştim. Predictor early kesin sonuç veriyor gerçekten ☺️
Beyzasahin Denizce90 canım ben adetime 2 gün kala erken teat yaptım negatifti adet olacağım gün yaptım negatifti 2 gün gecikti pozitif cıktı 😍🙈 Şuan 18 haftalık hamileyim bence 1-2 gün gecikmesini bekle
[silindi] Denizce90 benim adet günü bile kanda negatif çıkmıştı düşün yani bence bekle inşallah hamilesindir kuzum ❤️
HilalG Denizce90 Ben 4 gün kala öğrendim. 5 liralık testle hatta doktorum az da olsa gösterir mutlaka 5 liralık deyip geçme dedi geç döllenme de olabilir tekrar edin olmadı 🤗
Didemmmmm Denizce90 canım aynı şekilde benim de 4 gün var bugün bir umut yaptım ama negatif çıktı. İnşallah adet tarihi geçince güzel haberler alırız 🙏