Sibel3416 Güzel anneler merhaba bi sorum olucaktı 37+5 hamileyim son zamanlarda gece wc ye kalktıgımda veya sabah uyandığımda karnımın şekli çok değişik oluyor sizce bu normal mi son zamanlar oldugu içib mi böyle acaba 🤔
Mrvgk Sibel3416 nasıl değişik🙄 benimde bazen sağa toplanmış yada sola olabiliyor bazen göbek deliğim dışarı fırlıyo bazen de içeri giriyo durumuna göre değişiyor bebeğin zannedersem ☺️
Mgtl Sibel3416 Ay benimde gece başıma geldi böyle bir durum bebek çapraz bir şekilde duruyor ve karnım carpaz toplanmıştı karnım ağrıdı hatta o oyleyken sonra çikolata yedim yürüdüm biraz düzeldi. Ama normal mi bilmiyorum
Glsm9191 Sibel3416 benim karnım sürekli yumurtalaşıyor. Bir bakıyorum kocaman bazen bakıyorum göbeğim minnacık bazen solda toplanıyor sertleşiyor o taraf yumurta gibi duruyor karnım sonra eski haline dönüyor falan hep değişken
Sibel3416 Mrvgk aynen canım benimde sağa doğtu toplanıyor sanki sol taraf boş gibi kalıyor normal midir acaba
Sibel3416 Mgtl benimde bu gece o şekildeydi ve çok agrıdı karnım normal de pek agrımazdı ama nedense bu gece o şekil olunca çok agrı olduu
Meteannesi Sibel3416 normal bence ilk hamileligimde benimde o kadar garip olurdu ki sordugumda zayyifsin cok kilo almayanlarda oluyo demisti ne guzel iste az kilo alman daha iyi demisti bi yerde toplanirdi ozellikle sag tarafimda yamulurdu karnim bi taraf asaida bir taraf yukarida :)) sigmiyolar galiba artik :p
Sibel3416 Aynen kızlar benmde öyle oluyor :) bende pek kilo almadm belki zayıf olunca daha çok belli oluyor çocugun şekli