Nurlu66 Kızlar kuaförde genital bölge icin fiyat nedir tabi heryerde aynı değildir ama çokta büyük fark yoktur daha once hic yaptırmadım şuan 36 haftalık hamileyim mecburum kendim yapamıyorum artık bide bazıları zararlı diyor sizce yaptıran varmi
Deleted5544 Nurlu66 gebelik öncesnden beri yaptırıyorum herhangi bir sıkıntı yasamadım ama ilk gidicekseniz kendinizi kasmamanız lazım
Cengizenhar2020 Nurlu66 25 tl sakarya bende gidiyrm ilk günden beri bekarken de gidiyordum kendini kasma yani
YagmrK CgdmZtrk ben daha dün tüm kol tüm bacak koltuk altı 60 verdim çok da temiz oldu.. hadi genital de 30 olsaydı olurdu 90 tl sizinki pahalıymış cidden
Fulyasare ZehrAsil aynen bende hatayda tüm vucut 40 tlye gıdıyordum. Kolaltu genıtal tum bacak bide ister kol ıster gobek seklınde alıyolar. Suan ankaradayım sadece genıtal bolgeye 45tl alıyolar🤦♀️🤷♀️
Dilankenger Nurlu66 k.maraşta düzenli gittiğim kuaförüm tüm vücudu 60 özel bölgeyi 15 tl ye yapıyordu . şehir değiştirdim evlenince urfadayım . tüm vücut 90 özel bölge 25 tl
Ceylann12 Dilankenger cnm bende maraşlıyım hangi kuafördü gittiğin benimde kuaförcum hamile die kapattı dükkanı iyi bi kuaför arıyorum