Deletedmom317 Kvlkgzmerhn aqua diye bi markanın modelleri var orda. Onlar pahalı cidden. İndirim kodunu ödeme kısmına 8mart yaz cnm. Ayriyeten düşüyor
Kvlkgzmerhn Deletedmom317 evet boyle de indirim geliyor ya ben bu esenler civarında gordum bi magazada 160 170 filandi 3lu takım belki ordan bakarim 🤷♀️ piyasaya göre uygun buldum 70 bile düğmeli takim vardı kalitesinden suphe dydum ama
Deletedmom317 Kvlkgzmerhn bende esenlerde oturuyorum cnm. Kalitesi iyi mi bilmşyorum buradakilerin. Eminönü tarafına bakcam
Kvlkgzmerhn Deletedmom317 evet daha once de yazmistniz gungoren hst gidiyodunuz dmi yanlış hatrlamiyosam 🙈 esinizde emnyet mensubymuş bnnmkide gungoren ilçe emnyette valla bu kdr tesadüf olamaz 😁😁
Deletedmom317 Kvlkgzmerhn yaa gerçektenmi eşim kesin tanıyordur eşini. Benimkide ordan. Kaç haftalıksın
Kvlkgzmerhn Deletedmom317 evet 😁🙈 22+5iz cumhurbaskani görevi vardı oraya gitti valla 😅 siz 27 miydiniz 🙏
Kvlkgzmerhn Deletedmom317 maşallah evet bu ayin 20sinde ayrntili ultrason yüzünü merak ediyorum bebegin 🥰🙏
Deletedmom317 Kvlkgzmerhn ben girdim. Basta yüzünü kapadı benimki. Halil bey uğrastı baya. Çekti yüzünü🥰 heryerine bakıyor ayrıntılı memnun kaldım. İnş sorunsuz geçer seninkide🥰
Kvlkgzmerhn Deletedmom317 bitek o bakıyormuş sanırım bide doğum zamanini daha konuşamadım hatice hanim ebe değil sanirim sadece doguma giriyor kim dogurtacak bizii 🤣
oygenkubra Deletedmom317 canım almaya karar verdin mi ? Ben de bir takım gördüm de alsam mı diye kararsızım 😆