Nurcnhira 34+3 gebeyim bı baskı var alttan sanki çıkacak gibi sızı yapıyor dayanamiyom bı uyku baş dönmesi miğde bulantısı hareketleri de yavaşladı neden böyle bile var mi
eknsnsr98 Nurcnhira canım bende 36 haftalığım benimde öyle oluyor yani normaldir bence bendede Bi kaç gündür hem öyle çıkacak gibi sızı oluyor bide mide bulantısı
Hamideersin Nurcnhira hareketleri yeri daraldığı için azalmış olabilir bende 34+5im ayni şeyleri bende hissediyorum bide ara ara adet ağrısı gibi bel ve karin agrisii yaşıyorum salı günü muayenem var doktoruma bildiricem
eknsnsr98 Nurcnhira benim zaten karnım asagıdaydı dahada indi normaldir canım doğum yaklaşıyor ya ondan iniyor karın
Eylul-Ada2020 Ben 31 haftalığım benimde aşağıya vuruyor tansiyonumda ara ara düşüyor saniyelik baş dönmesi oluyor doktor baş aşağı pozisyonu almış dedi bundan sonra dikkat etmekte fayda var bir iş yaptığı iyice dinlenip diğer işi yapmak lazım 👌
Raziye26 Bende 33 haftalık hamileyim kızlar bacağınızın arka tarafında kramp oluyor mu. Sağ ayağımda bir şey yok ama sol arka taraf sürekli acıyor ve yürüyüşümü de etkiliyor
Nurcnhira Raziye26 benim genelde kalcamin üst tarafında oluyor o kramp canım yuruyemiyorum uzaninca dönemiyofum
Raziye26 Nurcnhira evet yatakta sağa sola dönmek işkenceye dönüştü iyice ;((( Rabbim biran evvel sağ salim kavuştursun hepimizi inşallah
Nurcnhira Hamideersin benimde öyle carsamba günü kontrol soyluycem adet sancısı gibi sancı oluyor ama geçiyor