Yusufakardes Nurbebek görünüşe hiç aldanma öyle kullanışlı ki bunlar hafif istediğin odaya taşı annene kaynana ab git arabaya at taşı çocuk heryerden bu beşikte yatar 1yaşına kadar çok iyi yatar idare eder seni daha sonrası için bişeyler alırsın mobilya beşik de çoğu bebek yatmıyor emin ol
annee27 Tatli duruyor odasi halisi vb seyleri de olsa bir butun olarak guzel durabilir ama uzun vadeli kullanilirmi onu bilmiyorum
Aselnur44 Yanlış anlamayın ama kullanışlı değil hafif taşınıyor iki yıl yarar dedik sekiz ay zorla yattı tutunup kalkıp düşüyor beşik alırken yatagın kademeli olmasına dikkat edim
Bdee07 Karşınızdaki hamile bir kadın durumunu da bilmiyoruz neden böyle yorumlar kendi beğenmiş belki çok hevesli aldı yapmayın böyle yorumlar beğenmedim diye kimsenin içinde olduğu durumu bilmiyorsunuz
Bdee07 Babyveannesi evet oda dğru değil aksini söylemiyorum zaten ama benim olmadığı halde üzüldüm heves etmiş almış güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah diyorum ben herkesin zevki farklı
Babyveannesi Bdee07 evet herkesin zevki farklı canım beğenenlerde olacak beğenmeyenlerde arkadaşımızı rencide edecek herhangi birşey söylenmedi 😊
Nurbebek Hepinizin fikrine saygı duyuyorum bayanlar tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz henüz almadım ama bu aralar park beşikten gına geldi bu farklı geldi kademeli olduğu içinde kullanışlı buldum açıkcası ama bir kez daha düşüncem :) teşekkür ediyorum
Minigininannesi Nurbebek henüz düşünecekseniz almayın çok sağlam durmuyor kızım 20 aylık şöyle soyleyim 8 9 aylık olunca hareketleniyor bir yerlerden tutup kalkıyorlar ne kadar kademeli de olsa belli derin bir beşik değil bundan düşme tehlikesi çok yüksek. Alırken göz onun de bulundurun biraz derin ve kenarları korunaklı olsun
tambirminnos Nurbebek park beşik daha iyi oluyor ama bende heveslenip farkli beşik aldık uyumadı hic içinde 8. Aydan sonra park yatağa geçtik 15 aylık cok severek uyuyor 🤷♀️
burcu2600 Nurbebek bana kullanissiz gibi gekdi canım park besik konusunda bi onerim var prego miami oyun parkı anne yani olarak bir tarafi kademeli inebiliyor tavsiye ederim ben ondan aldim