Asaltntyr Edahmet29 idrar yolunda enfeksiyon olunca suyun gelebiliyormuş ve bunu akıntı zannedip önemsemediğinde suyun azalıp erken doğuma kadar gidebiliyormuş. Bana antibiyotikler de fayda etmedi günde 3 litre su içerek atlattım. Doktorunuz ilaç verdiyse mutlaka kullanın
Edahmet29 Asaltntyr insAllah biran önce atlatirim gerçekten moralim bozuldu ilaçlarda kötü etkiliyor nasıl yapicam bilmiyorum
tugce67-67 Edahmet29 kötü olmuş canım , banada dokunan ilaçlar oldu ama başka markalara geçince düzelmişti .allah yardımcın olsun sağ salim doğarlar inşallah❤️
Degisken nihal_63 Aaa bende de sezaryen den sonra öyle oldu. İdrar var ama yapamadım sonda taktılar.ama hiç acılı olmadı hissetmedim bile.
nihal_63 Degisken sonda takip idrarimi bosaltiyorlar iki gun sonra yine tekrarliyor ve yine acile kosuyorum iki gundur sonda takiliydi acisindan geceleri uyuyamiyordum bu sabah sondayi cikardim kanli idrar geliyor hic napacam bilmiyorum hamileyim de kani gorunce korkuyorum ama esim beni teseli ediyor idrardan geliyor bebekle alaksi yok diyor yarin uroloji den randrvu aldim bakalim ne diyecekler😥
tuceozcn Merhabaa 💕 bende 7. haftamdayım ve idrar yolu enfeksiyonum var.. doktorun suprax 400 mg verdi antibiyotik.. haftasonu kontrolüm var inşallah geçmiş olurr enfeksiyonum.. hepinize çokk geçmiş olsunn.. bebişlermizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🥰
tugce67-67 Esraaa76 canım aksef 500mg verdi , bir tanede tek içimlik toz verdi atmışım kutusunu , suya karıştırıp onu içmiştim limonluydu
Fatos_0310 Idrar tolu enfeksiyonu bende de var 6 aylık olduğum zamanlar bebeğinde büyümesiyle böbrek agrilarim oldu ve her ağrıda serum yedim şuan 38+4 olduk merak etmeyin bi sorun olmaz inşallah bol bol su tüketmeye çalışın
Gulayshn Edahmet29 bendede enfeksiyon var 32haftaya geldim simdi daha zorluyo idrar tutamama azda olda bigun suyum geldi sandim o derece oldu simdi ilac kullaniyorum idrar kulturu yptilar bi bakteri neden oluyomus buna bende dikkatli ol bol su ic ama bitmiyo yani boyle bisey yasarsan korkma
Edahmet29 Gulayshn geçmiş olsun canım bende hem idrar yollarında hemde bobreklerimde var bu ağrım felan yok ama sadece yanma oluyor ve bugün akıntıdan farklı bi ıslaklık oldu iç camasirimda korktum ya Perşembe gunu kontrolüm var insAllah azalmistir ta korku içinde kalmam artık😔
Gulayshn Edahmet29 kacinci haftandasin korkma benimde oyle akıntım oluyo Allah büyüktür sağlıkla alalim kucağımıza 🙏🏻
Degisken nihal_63 Çok geçmiş olsun.bende eşiniz gibi düşünüyorum. Zaten bir dr un takibindeyseniz bişey olmaz Allah’ın izniyle
Esssss Benimde yoğundu, 5 tane 1000lik iğne verdi . Yarın kontrole gidicem bakalım inşallah geçmiştir