Ayfer1992 Sedanur16 Doruk yıldırımda Fatoş hanıma gidiyorum hastane ve doktorumdan memnunum zaten tavsiye ile gittim kendisine 😊
Rum nurturkdal bende anadoluda yapicam nasipse ilk... oda süsleme flan herşey paranın içinde mi canım nasıl oluyo .. hiç bilgim yok. 2750 doğum dediler kaç gün yatarsan ve artı biseye para veriyomusun
Sedanur16 Medicana hastanesine gitmeyi düşünüyorum bende var mı orada bildiğiniz önereceğiniz bir doktor
nurturkdal Rum anadoluyla esentepe ayni sirket diye biliyorum o yuzden ben de oda susleme falan yoktu sadece 1gece yatis ve dogum ucreti ben de en son sordugumda 2750 demislerdi ama artmistir simdi
Sedanur16 Efesevim muayene ücretleri nedir birde doğum fiyatından bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
Sedanur16 Medican doğum fiyatları nedir peki bende müzeyyen hanımı çok duydum ona gitmeyi düşünüyorum
Rum nurturkdal sadece 1 gece mis yatış için o kadar fiyat ... çarşamba gün sordum doktora aynı fiyat değişmedi dedi
Keremeral nurturkdal merhaba selamlar ben anadoluya gidiyorum Neşe hn ve çok memnunum yeni öğrendim fiyatı normal sezeryan 2750 oda süsleme ve doğum fotoda istersen onlarda ikisi 600 tl
Kizilanka Kupsekerrrr merhaba sibel hanımın muayene ücretleri ne kadar. Ve ilgi alakası için hep olumlu yorum okudum ama nasıl?
Efesevim Sedanur16 200₺ muayene ücreti doğum ücretini bilmiyorum özel sigortam olduğu için doğuma para vermiycem