Egulii Arkadaşlar bebisinizin hickirdigini nasil hissediyorsunuz acaba tam olarak nasil bisey oluyor icinizde? 23+3 haftalgiz👶🐰
BuseB Egulii kalp atışı gibi hissettim eşimde öyle sandı doktora gittiğimizde söyledik hıçkırığı o siz kalp atışı sanmışsınız dedi 😊
matruskaa Egulii canım henüz erken 28den sonra hissettim ben kalp atışı gibi belli ritimde tekmeler gibi atıyor karnında bazen uzun süre geçmeyince kötü bişeymiş gibi üzülüyorum hatta kıyamıyorum ama hıçkırık tutması iyi bir durummuş 🙂
FhrySrc Egulii ben şu an 37+3 haftalığım daha yeni yeni net olarak hisseder oldum hıçkırığını yani önce de hıçkırıyormuştur ama ben anlamıyordum hıçkırık olduğunu şu an net yani ritmik bi şekilde hareket ettiriyor karnımı🤗
cannarz Egulii damar atar gibi pıt pıt die anlaşılıo yani ☺ Bebeğin duruş pozisyonuna göre yeri değişio mesela bizimki 38.hafta başı aşağıda olduğu için altta atıo uykudan bile uyanırsın okadar yani 😍😍
Ereninannesi @Egulii ritmik bi sekilde tekmeden daha hafif vuruslar oluyor o zaman anlarsin zaten canim benim 30 haftadan sonra basladi 34 olduk neredeyse hergun hickiriyor artık 🤗
NisanAzra cannarz ayy evet biliyo musun ben 31 haftalıkken baş aşağı döndüğünü hickirigindan anlamıştım su an 33+2 olduk 😊
Damla35 Haftadan beri günde en az 2 kez hıçkırığı hissediyorum. Doktorumuz çok faydalı hıçkırması dedi . Diaframları gelişiyormuş.
NisanAzra Egulii ritmik saniyeden daha az sürede gelen hareketleri oluyo vuruyormuş gibi çok tatlı oluyo 😊