Tugce23 35+5 dondurma istedi canım çok dün aldım baya yedim bir sakıncası olurmu dondurmanın benim gibi yiyen varmi nasıl besleniyorsunuz günlük hayatınız nasıl geciyor
Merve_278 Tugce23 ay ne zararı olacak bende yedim son haftalarda tabi 😁 ama tatlı diye bebeğe kilo aldırır mı bilemedim çünkü bizim kız aldı başını gidiyor 🙈
Ceylann12 Tugce23 valla bi hafadır sürekli dondurma yiyorum sürekli vişneli ekşi dondurma istiyor canım gece gündüz demeden yiyorum valla zararı varmı bilemem ama aşerince mecbur yiyoruz bide maraşlıyım buranın dondurmalarını az cok biliosunuzdur
KubrAbdullahh Tugce23 canım bebege soguk şeyler dokunuyor bi yakınım soguk su içmiş hep yanıyorum die bebek zature dogdu benmde canım dondurma çekti geçenlerde bu krem şanti şeklinde olanlar varya onlar soguk olmuyo çok onlardan ye yavaş yavaş su iç ara arada dikkat et
Aybukeb Birşey olacağını sanmıyorum tabi katkı maddeli olanlar var rengi mavi falan ama iyi yerden keçi sütürle yapılmış yerseniz birde bebeğe zararı değil faydası olacağını düşünüyorum