Zuleyhaaslan Merhaba anneler 35 haftalığız bu sabah sağ tarafımda bi sancıyla uyandım acaba sağ tarafıma yatıyorum hep ondan mı dedim ama başka sebebi ne olabilir korktum biraz 😔
arzu_glyprk Zuleyhaaslan bebek çok baskı yapıyorsa o yöne ondanda olabilir bende genelde oluyor bi tarafa daha çok toplanınca baya sancılanıyorum yer değiştirince geçiyor
aysekvrk Zuleyhaaslan cnm bnm de sağa sola yatinca bebek hangi yöne yattiysam o tarafa toplanıyor karnımin o kismi şişiyor çok sancı veriyor hemen zorla kalkıp lavaboya gidiyorum bir süre sonra normalr dönüyor ayağa kalkinca. 35. Haftadayim bnde
KubrAbdullahh Zuleyhaaslan canım benimde sol kasıgım öyle sancıyodu doktorum tek taraflı dogum sancısı olmaz demişti ulstrosonla baktı o an iki ayagınıda kasıgıma dayamış geriliyo dedi ondan canın yanıyor dedi 😊
Zuleyhaaslan arzu_glyprk ayağa kalkınca devam ediyor oturunca çok yok da 🤦♀️biraz korktum bende ilkkez başıma geldi
arzu_glyprk Zuleyhaaslan ben genelde dışarda öyleyim 2 adım atsam bebek baskı yapınca bi süre hareketsiz kalıyorum. Siz yinede takip edin çok şiddetli olursa doktora gidin
Zuleyhaaslan aysekvrk sanırım benim de öyle oldu canım bu sabah hep sağ tarafa yatıyorum çünkü bacağım flan da uyuşuyor o zaman 🤦♀️
aysekvrk Zuleyhaaslan sağ tarafa yatinca hem annenin hem bebeğin dolaşımı yavaşlıyor diye biliyorum. Sol tarafa yatmayi tavsiye ediyor uzmanlar. Belki bacagindaki sıkıntıda bundan kaynaklidir cnm
Zuleyhaaslan aysekvrk evet hep öyle yazıyor canım ama ben hiç yatamıyorum sol da sağ da çok daha rahat uyuyorum Bencede öyle kaç gündür bacağım öyle ağrıyor çünkü biraz dikkat edeyim 🥴
Zuleyhaaslan rumeysakara12 benim doktor kiloyu pek söylemiyor Salı günü randevum var ozaman soracağım inşallah 😁 sizin bebişinizin ne kadar ?