Dudubicerr Gizemveasya bnce evet 2 li taramada ogrendim ben doktorym kiza benziyor dedi .ama ozele gidiyorum devlett3 gidenlere pek soylemiyor
720berra- Gizemveasya 12de kesin olmaz tahmin yapar sadece o da bazılarının tutar bazılarının tutmaz benim kız olabilir demişti 16 da erkek dedi
Ozlemkubra Gizemveasya 9da doktorum kız dedi inanmadım 12de kız dedi hatta ikili taramada kız dediben yine doktoruma sorup durdum 17de kız dedi artık kesin dedi 😂😍
Ozlemkubra Gizemveasya hatta devlet hastanesi söylemez doktor kendisi kıza benziyor diyerek söyledi 16. Haftada
tugce67-67 Gizemveasya ben 12 de öğrendim kesin erkek dedi 22 olduk hâla erkek😂kız olursa biraz geç netleşiyor ama erkekse kesin diye söylerler
Adel001 kirpikmeselesi evet canım kız ama ben sürekli giden biri değildim ya 😶 doğrusu hiç sormamıştımda öncekilerde ilk sorduğumda aldım cevabımı, yanılma olmaz diye düşünüyorum çünkü alttan baktırdım😄 pozisyon kötüydü
Aysdils Gizemveasya fetal dna testleri ile 10 haftada öğrenebilirsiniz. Ben 11de öğrenmiştim. fakat ultrasonla 20ye kadar bile beklemek gerekebilir biraz şans işi