Ponciginannesi_ Kızlar hepsiburada da falan dalinin bakım setleri oluyor ya. Ondan alsam yeterli olur mu? Şampuanda küçük galiba onu ayriyeten yine alırım
spiker_anne Ponciginannesi_ canimm onda çanta var diye cazip geliyor ama ürünler minicik ayrı ayrı alsan cok daa mantıklı oluyor ❤
Tugbacolak Ponciginannesi_ senın tercıhım tabıkı ama ben dalini önermıyorum canım kokosu guzel tamam ama sebamed daha saf bır urun
drn5410 Ponciginannesi_ burda görmüştüm mühendisinoğlu diye bir sayfa var orda dalinin sabunu muydu içinde zararlı bir madde olduğu vs yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam o yüzden ben biraz araştırıp hangisi bebeğime zarar vermeyecekse öyle almayı düşünüyorum inşallah sizde bir bakın isterseniz sayfaya inst.da mühendisinoğlu
Ponciginannesi_ Kvlkgzmerhn en çok kullanılan şampuanı zaten. Onu zaten bimden falan ayriyeten büyüyüğünü alırız. Ama işte yağı pişik kremi yeter mi onu bilemedim
Ponciginannesi_ spiker_anne bende aksine çantasını istemiyorum 😂 parça parça alınca hepsi birden gelmiyor ya ondan set alayım dedim o da istediğim gibi bir şey bulamıyorum