Rabia-22 Busra221 benım hazıran sonu temmuz başı doğcak gibi gozukuyor. bir prenseeesss❤️❤️😋26 haftalığız😍
Nesrin54 Erkek geliyor insallahh🤲 Isim olarak ne düsündunüz eşim Göktuğ istiyor, benim bi fikrim yok🙈 Kiyafet olarak neler aldıniz 0-3ay arası Cok birsey alma diyorlar bana
Busra221 Nesrin54 bizim ismimizde recep 💙 bende cok bişey alma taraftarı değilim hele 0-3 ay cok almam cabuk büyüyolar daha başlamadım almaya ramazandan sonra toplu alışverişe cıkarım diye düşündüm inş şu virüsten kurtuluruz
RanaaT 3.5 aylıkken gitmiştim kesin olmamakla birlikte kız dedi ama bilmiyorum biz ulturason da kız gibi görmedik🤭 doğru olabilir mi ya?
kelebegim123 Busra221 Doğum 27 Temmuz gözüküyor ama Ağustos’a da kayabiliriz belki 😬😂oğluşum olucak rabbim nasip ederse 🙏🏻😇❤️🥰
civcivimmm Busra221 bi oğlanda benden gelsinn 29 ağustos tahmini doğum oğlum olucak allahın izniyle 🥰👣💙
Merve_seda Busra221 bundan yapar Mısın ne çıkıyor http://cin-takvimi.gen.tr/otomatik-cin-takvimi-hesaplama
Merve_seda Busra221 hayırlısı olsun canım ben hala öğrenmedim . Benim de bunda erkek çıkmıştı başka bir sitede kız çıkmıştı