Deryadgm zeynepcelikss 18+4 oldum oğlum olacak Allah izin verirse,arada ufak ufak dokunuşlar hissediyorum,sırtım çok ağrıyor geceleri uyuyamıyorum
Merdgn zeynepcelikss 18+1 benim de oğlum olacak inşallah 👶 Hala progestan kullandığım için iki katı halsizlik var işe gidip gelmek çok zor geliyor. Ayaklarım ellerim şişmeye başladı çok erken değil mi ya sizlerde de var mı 😞
Deryadgm Merdgn benimde ayaklarım şiş ayakkabılarım sıkıyor dediğin gibi şimdiden böyleysek son aylarda yandık
Pamuk123 SeHer1909 valla ben oğlumda bu haftaya kadar 7 kg almıştım bunda 1.5 kg almışım çok aman aman iştahım yok canım istemese bile yiyeyim geri kalmasın gelişimi diyorum normal aslında bu haftalarda hissetmeyen çok kişi var 🌝
1989-- Edanury 11 de biraz erken degil mi daha kemikleri bile oluşmuyor acaba o bagirsak hareketi falan olabilir mi ilk çocuğunuz mu
Edanury 1989-- Evet ilk çocuğumuz doktorumuza 12. Haftasında gittik muayene için çok fazla hareketli olduğunu söyledi ve bizde bizzat görmüş olduk şaşırdık ama olabiliyor demek ki
Aysenurr1 zeynepcelikss bizde bugün 18 olduk ama daha bir kıpırtısını bile hissetmedim🙈 kızımız olacak inşallah💗
SeHer1909 Sernaa ay kız bacım benim de Allahtan ekmek falan değil meyve 😀 ama o da şekerli sonucta süreci bakalım kaçla tamamlicaz
Pamuk123 SeHer1909 hiç canını sıkma canım toplamda 24 kg almıştım ben hepsini verdim kg alınıp veriliyor şu günlerin tadını çıkar boşver 😊
SeHer1909 Pamuk123 çok takmıyorum desem de bi aklım da orda doktorum da diyor biraz rahat bırak kendini boyun var zaten diye de... İşte
Deebg zeynepcelikss 19 haftalık oldum canım bende arada pıt pıt hareketlerini hissediyorum sadece karnım hiç çıkmadı ama sizinde mi öyle 😐
Smydny zeynepcelikss yarin 19 olcam inslah. cnsiyet kiz bizim. 2 bck ayliktam beri harektlerini hissediyorm ben . ilac icemiorm kabizlik oluyor arada
Adedul SeHer1909 ya benim de bıyum 176, aynen 5 kg a yaklaştım ama brnim doktorum bana dikkat et dedi🤭
SeHer1909 Adedul bana demedi bişey de ben yine de ne yalan söyliyim kıstm biraz yine kendimi yormayacak kadar yiyorm ama azalttm
1989-- Edanury ben 17 de sanki hareket hissediyorum dedigimde imkani yok 19 gibi ancak hissedersiniz demişti
Edanury 1989-- bazı doktorlar çok bilimsel konuşuyor bence ama olabiliyor böyle şeylerde. Biz en son gittiğimizde ben söyledim doktoruma hiç hayır böyle bir şey olamaz demedi bize
Deebg zeynepcelikss benimde ilk hamileliğim hareketlerini kalp atımı gibi pıt pıt hissediyorum ama karnım hiç çıkmadı daha
1989-- Edanury bebegin kemikleri daha gelismedigi icin banada cok mantikli gelmisti hissedemiyo olmam ama şuan büyüdük artik hissedecegiz insallah