Esrabrhkl oğlum 2 yaşında kizim 7 aylik dogumla ilgili sorulariniz varsa bildiklerimi cevaplamak isterim sizlere de fikir olmus olur azda olsa rahatlatirim sizi .. normal dogum yaptim bu arada..
Mgtl Esrabrhkl merhaba öncelikle Rabbım ikisini de hayırlı birer evlat eylesin 🤗 benim sorum normal doğumla alakalı ilk doğumunda dikiş oldu mu. Nişan geldikten ne kadar sonra doğum yaptın 🤗
Deletedmom137 Esrabrhkl benim ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyor karnımda özellikle geceleri uykumdan kalkıyorum doktorumada soramadım daha siz yaşamışmıydınız
Hasderluna Esrabrhkl hamile kaldığında emzirmeye devam ettin mi doğunca ikisini birden mi emzirmeye başladın nasıl oldu 😅
Emin_e Esrabrhkl masallah size ve bebeklerinize :) giderek cocugunuza bakmak kolaylaşıyor mu zorlasiyor mu? Bir de ikinci cocuk daha mi kolay?
Esrabrhkl Mgtl benim her iki cocugumda da çatı muayenesi yaptıktan sonra yarini lekelenmeler oldu meğersem o nişanmış .yarını zaten doğum yaptım.tabi sancılarım da geldi ordan anladim
Esrabrhkl Deletedmom137 sancı ayırt edilemeyecek gibi değil düzenli olarak ve artarak gelen ağrılardır bi gelir sanki ölecek gibi olursun ama sanci durunca yine turp gibisin sonra yine şancı gelir öyle tekrrarlar yani böyle soyliyim😇😃
Esrabrhkl Deletedmom137 sancıların git gide sıklaşıyormu mesela saatte bir gelir sonra 40 dakkada bir sonra 5 dk bir öyle olur şancı ve uzanınca oturunca gecmez
Deletedmom137 Esrabrhkl kuzum daha 20haftalığım doktordan geldm şimdi bi sıkıntı yok dedi ama ben korkmaya devam edıyorum🤔
Esrabrhkl Hasderluna hamile olduğumu öğrendiğimde sütten kestim ki zaten oğlum 2 yaşında artık süt almasada sorun olmazdı . Şuan bebegimde hem mama hem anne sütü veriyorum bide ek gıda alıyor zaten
Esrabrhkl Emin_e ya Büyüdükçe aslında kolaylaşıyor yeni dogdugu zamanlar biraz daha zordu ama şuan ikiside oyun oynuyo yemek yiyorlar oyalamıyorlar bende işlerimi yapabiliyorum .. çok sukur
Emin_e Esrabrhkl bende 1 ay once dogum yaptim ve zorlaniyorum da hep böyle gidecek diye korkmaya baslamistim