Semra_plt Kizlar ben 8 aylik hamileyim ve bebegim 1 kilo 600 grm mis doktor kucuk oldgunu soyledi zaten erken dogum yapacam cunku 2. Erken Gebeligim ve sezeryan ile olacak basina öyle bisey gelen var mi veya bebegime nasil kilo aldirabilirm?
Duyguali Semra_plt Kaşar peyniri, muz, Kivi, yumurta bunlar çok iyi geliyor kuru yemiş, peynir bolca tüket çok sık yani aksatma düzenli olarak tüketmelisin.
Canan_gun55_ Semra_plt bnde 34+6 haftalık hamileyim birkaçgün önce 2550 gramdı çok hızlı kilo aliyo yemesemde ama doktorum kilo alsın diye yoğurt ayran peyniri falan fazla tuketmemi söyledi şeker fazla kullanma diyede uyardı bnde aynısını yaptim 5 gun de 300 gram aldı çocuğum doğuma kadar da 3500-4000 kilo olur diye düşünüyorum ama olmasın 4 kilo nasıl doğcak sonra canım orası var ilk gebeliğim dış gebelikten sonra
Esrabrhkl Semra_plt muz kaşar ceviz 👍 2 çocuğuma da bu şekilde kilo aldırdım bi bebeğim 3850 diğeri 3500 doğdu muz kaşar agirlikli
Semra_plt Duyguali herkes ayni seyleri yazmis ben de insallah bugünden sonra bunlari tuketecem insallan birseye yarar teşekkür ederim
ayseeyildiz bende ayni konumdayim 22 aylik bi oglum var suanda 33haftadayim. iri bi bebek olmicak dedi karin cevreside yaklasik 2 hafta geriden geliyormus ama bu bi saglik problemi degil sorun yok dedi 😔
Dudubicerr ayseeyildiz bebeğin geriden gelmesi sizinle ilgili degil o son adet tarihinin dogru bilip bilinmemesiyle alakali bazen adetinden sonra bebek oluyor bitdaha adet oluyorsun anlamıyorsun unv. Bir doktor oyle soyledi bana
ayseeyildiz tam bi bilgim yok o geriligin ustunde durmadi doktor ama iste zayifmis belkide bana cekmistir diyorum bende 1.60 im 47 kg idim hamile kaldigimdada emziriyordum ilk 5 ay emzirdim
Semra_plt Esrabrhkl herkes ayni seyleri yazmis ben de insallah bugünden sonra bunlari tuketecem insallan birseye yarar tesekkur ederim
Semra_plt Esrabrhkl herkes ayni seyleri yazmis ben de insallah bugünden sonra bunlari tuketecem insallan birseye yarar teşekkür ederim
Demetdaghan Bende 34. haftamızdayım benimde bebegim küçüktü bıldırcın yumurtası pekmezli süt kasar peyniri ceviz kefir yogurt bal et balıkla beslendik sadece baska birşey yemedim 1 haftada 250 gram aldı doktorumuz aynen böyle devam edin dedi hepsinden bol bol bıkmadan usanmadan yiyorum bebişim icin ağzım hic bos durmuyor neredeyse
Semra_plt Demetdaghan herkes ayni seyleri yazmis ben de insallah bugünden sonra bunlari tuketecem insallan birseye yarar teşekkür ederim
Eylul-Ada2020 Eylul-Ada2020 canım 1 hafta sadece takma kafana kaşar muz ceviz badem süt yoğurt yumurta bunlar kilo aldırıyor bebeğe dene canım hiç ye üzülme 🌸
Ceylan35 ariyaliyya en fazla 2 tane ye. Süt çok iç ben yarım kilodan fazla içiyorum yumurta haşla portakal ye ceviz hergun tuket benimde kızım 2hafta geriden geliyodu çok onemsemedim o güne kadar yediklerimi sonra dikkat ettim bunları çok yedim hergun düzenli olarak 2haftada 500 gram alıp hem arayı kapatmıştı hemde öne geçmişti düzenli ye gerçekten işe yarıyor kuzum