sakın yapma kardeşim ben 2016 da Esenyurt özel esencanda doğum yaptım tüm gebelik takiplerim orada yapıldı doktorum Billur küpelioğlu idi 24 haftalık iken servikal açıklığım 26 cm düştü 1 ay ayda 1 kez prulotan deport kullandım 29 olunca bırakıldı 32 haftadan itibaren doğum yaptığım 33 hafta 5 güne kadar 3 kez kaşık ağrısı şikayeti ile doktora gittim herşey normal dediler ve 6 kasım 2016 da gittiğimde rahim ağzı açıklığım 13 cm olmuştu ve beni sezeryana aldılar ( ben belden 3 kez ameliyatlı ve belinde protez takılı biriyim ve bebeğim ters gelişti o nedenle mecbur sezeryan olacaktım) 2.250 gr 46 cm genetik raporu elimde sapasağlam doğan bebeğim sadece erken doğuma bağlı akciğerlerdeki gelişmenin tamamlanmaması nedeni ile ( ben kendim 21 yıllık hemşireyim hemde yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim) ilk 2 saatte yapılması gereken ilaç 12 sonra yapılınca yenidoğan yoğun bakımda bebeğim 105 karbondioksitle diri diri boğuldu yetmedi hastane enfeksiyonu kaptı sepsis ve septik şoka girdi ve yetmedi yapılmayan tedaviler yüzünden ileri derece beyin kanaması geçirdi hidrosefali gelişti beyin ameliyatı oldu ve 21 gününde vefat etti. Şimdi hukuk mücadelesi sürüyor ama bu hastane o kadar pislik ki adli tıptan il sağlık müdürlüğüne sağlık bakanlığına kadar hepsine sahte rapor tanzim ettirip savcı hakim ayarlıyorlar o kadar siyasi gücü var ki ben çareyi davayı anayasa mahkemesine taşımakta ve şimdide insan hakları yüksek komiserliğine ve dünya sağlık örgütüne taşımaktayım ellimde yapılmamış ama yapılmış gibi gösterilen tedavi sahtekarlığımı istersin USG sahtekarlığımı istersin bir doktorun yerine başka doktorun onun kaşe ve imzasını taklit ederek doktor bile olduğu belli olmayan adamlarca yapılan tedavi mi istersin hepsi var hatta Türk tabipler odasının bu hastane ve adli tıp hakkında yazdığı isyan gibi raporda var yani kardeş ben hemşire olup tıbbı işi bilmeme rağmen bu ülkede 16 gün aç bırakılan bebeğimin öldürülen bebeğimin hakkını atıcam diye 4 senedir çırpınıyorum ki bir anne olarak ilk evladının kaybedilmesinin acısını yaşayamayan bir anneyim gitme o hastanede doğum yapma ben yandım siz yanmayın istediğin belge Bilgi ne olursa paylaşırım yeterki gitme kardeşim