Kubra_konmaz19 39+2 hftalik gebeyim cok fazla kasık ve alt ağrım var hastaneye gitmek istemiyorum son dakikaya kadar 3 4 gündür uyku uyuyamıyorum sancim var ama açılmam yok npacamı bilmiyorum😓@
pyymamm Kubra_konmaz19 haftanızda ilerlemiş bi görünseniz iyi olmaz mı dra cok ağrım var diyosunuz 🤷🏼♀️
cavrosay Kubra_konmaz19 canm bende 35+6 haftalk hamileyim.3 gundur resmen doğum agrsı çekiyorum ozeliklede geceler belden kasıga kaskdan bele.sanki reql olcakmşm gibi sanclarda oluyor.ama çabuk geçyor ve bunun içnde dogum agrısı olmadğını bilyorum.eyer sendede devamlı deylse dogum ağrsı deyldir.hazırliķ kasilmalardır.Allah yardmcımz olsün.
cavrosay Kubra_konmaz19 dogum ağrsı istrahetle geçmeyen belli aralıklarla gelen ve gitikce şidetlenen ağrıdr canm.böyle olsa hemen hastaneye git.benm ilk hamilelgimde ne nişanm geldi ne suyum.şidetli agrlarla gitiymde 4 sm açikliğm vardi.ebe kendi çikartmışdı nisanmi suyumda dogumda patlatılar.yani her doğumda şart diyil suyun nişanın kendisinin gelmesi🙂
Gizemyildirim Kendini rahatlatacak egzersizler yap hep doğuma doğru açılmak olur hemde kendin rahatlarsın squat yada plates üzerinde dairesel hareketler yap hem bedenen rahatlarsın hemde doğuma hazırlar 😊
Kubra_konmaz19 Gizemyildirim çok fazla yürüyüş yapiyorum günlük egzersizlerimide ama yalanci sanci mi gerçekmi onu anlamıyorum bebeğime bisi olucak diye cok korkuyorum
Kubra_konmaz19 pyymamm sürekli altan muayene edildiğim icin kanamam oluyor ve cevreminde etkisi var bekle daha var gibi kelimeler soyleniyor iyice kafam ALLAH bullah oldu uykusuzluk ayrı piskoloji ayrı😓😭
pyymamm Kubra_konmaz19 cevrenize cok aldanmayın yinede boşverin duymayın her hamilelik bir değildir sonucta kendinizde bir farklılık olduğunda hissedersiniz zaten tehlikeye atmayın kendinizş öyle diyolar diye
kayseri_1234 Ilık duş al bol hurma ye netten doğum egzersisi yaz hareketleri yap sıkıntı yapma her doğum bir değil sancı sıkı sık aynı aralıklarla gelmiyorsa devam et hareketlerine çok zotlanırsan git dr bişey olmasın