06.03.2020 Güzeller Sağlık ocağında randevumuz vardı Atlas Bey’le . Gittik . Yüksek tansiyon çıktı vücudumdaki kızarıklık alerji durumunu gösterdim bir göğüs altına doğru ağrım vardı iki gündür onların be haddinden fazla el yüz şişmesi ödem çok fazla şikayetini bildirdim. İyi ki de bildirmişim . Bana kalsa hala söylemiyecektim annemin zoruyla söyledim . Hemşiyreye anlattım ve bana dediki Gebelik Zehirlenmesi yaşıyorsun acil seni Yüzyıl Ceyhun Ateş doktoruna sevkediyorum dedi . Bi kağıt verdi bana . Biz annemle çıktık gittik ama telaş bastı beni ister istemez erkendi herşey için daha .🤦🏼♀️ sonra hastaneye geldik ultrosona girdim ve DR . Ceyhun Ateş dedikiw acil doğumhaneyi hazırlayın bebeği anneden almamız gerek dediler ben korktum başladım o duygusallıkla ağlamaya . 😌 sonuçta 9 ay karnında yaşıyıp bir kötü sorun da onu senin içinden alıyorlar kucağına veriyorlar ama Atlas 3 hafta kadar erken doğduğu için küvezde kalıcak 🤲🏻 ama sağlık durumu çok şükür iyi sarışın tosbiğim benim 🐣 o kadar tatlı bir bebek ki 🙏🏻Rabbimin bir mücizesi.
Herneyse doğuma aldılar beni epidural Sezeryan 😣 o neşteri hissettim atlası ordan cıkardıklarını karnım bastırdıklarını herşeye birebir şahit oldum korkmadım çünkü bir ıngalama sesi duydum ve bebeğimi bana gösterdiler o anki şeyle çubuk kraker gibi bişey gördüm çok güzeldi🙏🏻 çok farklı bi duygu . Erken gelen mucizem 🙏🏻 06/03/2020 18:23 tarih saat . Öyle bir yazın ki tarihe asla kazıyamasınlar 🤲🏻❤️oğluşum sarı tosbikim ❤️ Ve bugün DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ❤️🌸 05.26 😊