Sumru Kızlar hamilelik dönemi boyunca yenilmemesi gereken balıklar var araştırıyorum her site farklı yazıyor. Sizler hangi balıkları tükettiniz canım balık çekiyor ama korkuyorum
Berfin65 Sumru niye korkuyorsun ki ben çok tükettim özellikle hamsi hem çok faydalı canım hiçbir zararı yok🌺🌺
Berfin65 Sumru sardalye alabalık hamsi bunları tüketebilirsin daha büyük balıkları tercih etme canın çekti diyelim ye ama sık sık değil daha çok küçük balıkları tercih et😊
Fidan3594 Berfin65 korkmanız değil tam tersi haftada 2 gün balık yemelisiniz 😊 doktorunuz önermedi mi. Dip balığı değil hamsi sardalye yada somon yemelisiniz
Sumru Berfin65 Balık çok faydalı biliyorum ama bazı balıkları yemememiz doğrultusunda yazılar var internetten araştırıyorum her site farklı yazıyor hangisini yiyeceğimi bilmiyordum çok teşekkür ederim 😊😊
Japonbaligininannesi Alabalık, palamut, hamsi Bence canin hangisini çekiyorsa ye takma kafana bu kadar
Tatlisannedilekk Sumru balığı çok severim haftada 1kez yiyorum mutlaka. Hamsi, sardalya, palamut, çipura yiyorum ben cnm😉 ton balığı zararlıymış
Oooykuuu Hamsi sardalya yiyebileceğimi söyledi doktorum bebeğin gelişimi için özellikle balık çok önemli ama dip ve büyük balıklar önerilmiyor çünkü içlerinde cıva oranı fazla ve bu bebeğe zararlı
Yenianneadayi2208 Sumru bendr hamsi uskumru çinekop palamut ne bulursam yiyorum valla.Ama tavsiyem kızartma sakın yeme ye buğulama ya ızgara ya da fırın 🤙🏻 Haftada en az 2-3 kere cnm 🌸
Faray Sumru sizin yememeniz gereken balıklar köpek balığı cinsi gibi beslenme tarzı olan ve yüksek civa barındıranlar; hamsi, çinekop, istavrit, levrek rahatlıkla yiyebilirsiniz.
Mrvfndk Dip balığı diyolr ya iste o yani kopek balığı onuda satan varsa bilmem gormedim . Hamsi en garantilisi bence yaa en iyisi tüm atacaksn agzna yiyecksn miss🤣🤭 somon da cok faydali bi tanesi cok doyurucudur .afiyet olsn mis.sifa olsn bebise. Bizim burda baliklar taze degil diye yiyemym denize uzak olunca bide merkez degl hepten yiyemedm hamileligimi bilmeden kaynanamlrda yemistm 1 kiloya yakn o fayda eder mi acaba🤭🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sumru Çok teşekkür ederim bilgileriniz için söylediğiniz bütün balıkları yiyeceğim 😅 bu arada KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN GÜZEL ANNELER ❤️