smeyyehakan_ [silindi] ay herkes bisey diyor yavrum bende anlamadimmm .s kestirip boyatmak istiyorum ama riskede atmak istemiyorum bilemiyorum napsaam.s
KbraGkhan smeyyehakan_ Yani kimyasal katkı olmayan boya yok canım sen bilirsin yaptıran da var ama ben dip boyayı doğru bulmuyorum 🙄
mervekrkkc smeyyehakan_ boya onermiyorlar ne kadar bitkisel.deselerde icinde zararli etkenler mevcur oliyor deeinizden bebegede iletim yasaniyor Boyatmayi tavsiye etmem Kestirmek hususnda batil diyorlar ama bende duydugum icin yapamiyorum yani allah korusun bisey olsa kendimi suclarim psikolojisi ile
burcu2600 smeyyehakan_ sac kestirmek batil diyanetin sitesindede batil diyor zaten ama boyatmak icindr kimyasal oldugu icin onerilmiyor ozellikle dip boyasi
Fatos0277 smeyyehakan_ canım ben yurt dışındayım ve Türk kuaför inde boyadım zaten burda bi çok mağazada war boyalar hamilelerde çok kullanıyor bi zararı olsa kimse kullanmaz bence
aleyna-04 smeyyehakan_ kuaförlere sorun isterseniz satıyorlar herhalde kuaförler. yada interneten sipariş verebilirsiniz :)
Hilaldurmazzz smeyyehakan_ kuaför aile dostumuz yani beni yanlış yönlendirmez doğal ürünler kullanır 😊
Candyy smeyyehakan_ ben 29 haftalık hamileyken saçımı boyadım organik boya ile 3 gün oldu boyayalı bi sıkıntı yaşamadım
SemaNergis smeyyehakan_ Arkadaşlar Allah inancı olan birinin böyle hurafelere inanmaması lazım🤦🏼♀️ Kuranı Kerim de yazıyor mu ya da hiç bir hadis te vs hamileyken saç kestirmeyin diyor mu? Bunları kim çıkarıyor gerçekten anlamıyorum. Bu koca evreni en ince ayrıntısına kadar en güzel şekilde yaratan Rabbim hiç böyle cahilce hurafeler ile ömür biçer mi😓 Boyatma konusunda ama kesinlikle hamileyken ve emzirme döneminde boyatmayın kimyasal sonuçta ve deriden vücudumuza geçiyor. Şöyle söyleyeyim sağ kolum incindi krem kullanan gerekiyor hamileyken sakıncalı diye kullanamıyorum. Boya daha da kötü 🤷♀️
Glsm9191 smeyyehakan_ 13 haftamdan beri 3-4 kez boyattım son olarak bu haftada boyatıp doğuma gideceğim. Bu boyayla ‘green therapy’ boyadım birkisel bir boya boyayan bütün arkadaşlarım bu boyayla boyadı
Masal10 smeyyehakan_ 3 ayımı doldurdum, doktorum izin verdi ve şimdi kuaförden geldim...fakat asla diplerini boyatmadım..
krktasnihal90 smeyyehakan_ merhaba burda herkes herşeyi doktorlardan iyi biliyor.o kadar kesin ve net konuşuluyor ki.benim doktorum 14.haftadan itibaren boyatabiliceğimi söyledi öncesi içinde tedbir amaçlı boyatmıyoruz dedi.kanıtlanmış birşey yok.bende dip boyası yaptırdım iki hafta önce. bebeğe zarar vermesi için saç boyasının kana karışması lazım ee öyle olsa şampuanda kana karışırdı bence boyatmak istiyorsanız boyatın iyi hissedin kendinizi :) sevgiler
Daniell Arkadaşlar banada yardımcı olun 12 haftalık hamileyim , dün saçımı boyadım yanı omre yaptrdım doktorum izin verdı çnkü , şimdi yorumları okuyunca tedırgın oldum