36+0 öğlen 12 gıbı kalktıgımda akıntım oldugunu farkettım ama suyum gelmesi gıbı dağıldı normal bır akıntı kalkıp yemegımı yedım eve süpürge tuttum o normal akıntım ara ara devam ediyordu sunuldu bır akıntı geldı nokta kadar neyse saat 4 bucuk gıbı eşim işten geldı üstümde elbıse vardı konuşurken yarım çay bardağı kadar su geldı suyum geldıgını düşündü ben duşa gırıp acele etmememiz gerektıgını soyledım gırdım suyum çoğaldı hemen acıle gıttım alttan muayene olduğumda kesenin acıldıgını fakat yenı dogankuvezı olmadıgı ıcın sevk edıceklerınk 1 cm açılmam oldugunu soylemıslerdı ambulansla yanıma hıc kimseyi alamadan balıkesıre sevkım basladı yolda açılmalarım başlamış balıkesıre ulaşana kadar öldüm öldüm dırıldım hemen kadın doğum acıle muayeneye alındım doğum baslanmıs acıl denıldı ara ara ıstemsız ıkınmalar baslamıstı odaya ulaşana kadar bebegımın ayagının bırı cıkmıstı bıle bu yüzden sezeryan degıl normal doğuma almak zorunda kaldılar ıgne yapıldı 3 ıkınmayla bebeğim 2400 dunyaya geldı kuveze alınmadık çok mınıgız ama allahasukur ıyıyız herkese böyle kolay doğum dılıyorum 💕🙏🙏💕🤱🏻