mom101 Merhaba kızlar kaç haftalıksınız? Hangi belirtileriniz var? Ben 6+1 haftalığım bu günden itibaren hazımsızlık var çok kötü miğdem şiş sanki dünyaları yemişim gibi kusmam yox falan bazen bulantı oluyor kusup rahatlamak istiyorum ama olmuyor çok kötüyüm😔
gamzenejat35 mom101 meraba canım bende 6+4 teyim migde bulandım hic olmadı daha sükür gecen hafta sadece cok uyku halindeydim şuan sadece arada kasıklarım agrıyor o belirtim yok yani 🌸
Dudubicerr mom101 ahh basindasiniz daha . Sukur o gunler gecti benim simdi 22 oldum ilk haftalarda cok uykum gelirdi hix yataktan kalkmak istemezdim vlla ama sukur hic migdem bulanmadi beni rahatsoz edicek gibi ağız dolusu kusmadim hic genelde sabahlari uyurdum gec kalkardim acliktan migdem bulanirdi
M1044 mom101 23 üncü haftamın içindeyim başlarda o kadar çok çektim ki Rabbim biliyor aman Allah’ım yemek yiyen insanlara hep şükredin demeye başlamıştım çok şükür 4 cü ayım bitince kusmalarım bitti şimdi 6 cı ayım hala şişiyor miğdem istediğim herşeyi istediğim gibi yiyemiyorum illa ki bi rahatsızlık oluyor o yüzden biraz sabır gene bugüne de şükür ediyorum yani 🙏🏻 Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin geçecek emin ol 👼🏻🤱🏼
Ymr_yme Göğüs ucunuz karardi mi hemen benum agri var hasasslasti damarlar cok belirginlesti ama renginde bir degisiklik tok 7.haftaya girdik
Anneoluyorum93_ Ymr_yme kararma yok canım ama şişti, ellerimi yıkarken birleştirdiğim zaman kolum çarpınca bile acıyo😁😁 hafif yırtılma oldu kenarlarda, bulantı vs yok şükür 6+3 olduk🥰
mom101 Ymr_yme bendede el vurunca acıyor damarlarda var biraz ucuda ara sıra belirginleşiyor ve uçları taş gibi ama hazmsızlık var
Ceylan12334556789 Bende 5 haftalık hamileyim halsizlik var hiç bir iş yapasım gelmiyor bide bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum ishal yaptı bende hiç iyi geçmiyor inşallah iyileşince daha güzel geçiririm hamileliğimi🙂
Dudubicerr Azracan kiz olucak melek koymayi planlıyoruz adini 22 olduk ay bütün hamileler saglikla sihatle alsinlar insallah bebeklerini allah kimsenin kucaginida bos birakmasin
Kar_tanesi Bende 5+6 haftaligim ara ara mide yanmasi, uyuma istegi ve halsizlik var onun disinda iyiyim cok sukur. Ama 5 yasinda oglum var onunla ilgilenmekten dinlenmeye firsatim olmuyor malesef..