Babyyinlovee gece gece bir aşerme geldi ki kendime inanamıyorum ilk defa aşerdim 7 aylık hamileyim geç kalmadım mı aşermek için anlamadım canım çok çilek istedi 🍓😋 ama yemekten korkuyorum leke vs yapar mı acaba 🥴😭
ebruliyim Babyyinlovee cok fazla yedim yazin ve hic dikkat etmedim dokundum mu diye bi hafta sonra dogumum var bakalim olacak mi yazarim burdan😂
Ummugulsum_44 Babyyinlovee bende çilek aşerdim bulunca da 2 kiloya yakın yedim ve o günden beride market getiriyor yiyorum hala da var dolabımda aşerdiğini yemezsen lekesi olur bebekte derler herkes bişe diyor valla
RecepAliMom Babyyinlovee bende diyorum benim canım ne çekti bişe çekti ama aklıma gelmiyo 🤣 çok saol yaa buldum sayende çilek reçeli kavanozunu kucaklıcam simdi 😍🤰🏻🤪🤣
Babyyinlovee Aygul01 farkında olmadan dokunmuşsun umarım birşey olmaz 🙄 valla ben yine önlem olsun diye giydim eldivenleri öyle yıkadım çilekleri dokunmadanda yedim napıyım allah büyük 🙏🏻😁😋😋
Yusufcuk6 Kızlar merak etmeyin ben ilk bebeğimde çilek asermistim ve bu durumu bilmiyordum ellerim çilek suyuyla ıslanıyordu paşam 8 yaşında ve hiç bir yerinde leke yok ınş bu paşamda da olmaz 🙏sizde takılmayın bu hurafelere
Babyyinlovee Yusufcuk6 ay maşallah 🧿 umarım benim oğluşumda da leke olmaz 🙏🏻 gece gece burnuma kokusu geldi ağzım sulandı valla yemeseydim uyuyamazdım galiba 🥴
ebruliyim Babyyinlovee canim sende dogurdun mu bilmiyorum ama ben dogurdum 17 gunluguz suan😊ciger nar cilek hepsini yedim bolca ve hic bi leke yok bebiste yazarim demistim simdi aklima geldi😂
Ummugulsum_44 Babyyinlovee aşermek ayrı ya benim rüyalarıma girdi çilek tadını ala ala yiyordum rüyamda o yüzden sanırım bulunca leke meke düşünemedim 😂
RecepAliMom Babyyinlovee yok kız helal olsun senle alakalı değil zaten canım bişe istiyodu ama aklıma gelmiyodu uyuyamadım bu yüzden ve sayende buldum Allah razı oldun senden 🤭🥰🤣
Deletedmom138 Babyyinlovee ben hamileliğimin başından beri kilo kilo yedim yaparsa haber veririm 🤣🤣 neden inanıyorsunuz böyle şeylere 😘😁
Babyyinlovee Deletedmom138 inanıyorum demedim öyle aklımda kalmış korktum yazmak istedim olabilir mi olamaz mı diye illa ki tecrübesi olan vardır 🙄☺️