Kubra_frkn2 11+4 haftalığız ve bugün regl sancısı gibi sancım var şiddetli değil ama var biraz dün yoktu sabah bu şekilde uyandım sizce normal mi yaşayan var mı ?
Tnskmn Kubra_frkn2 Ilk zamanlarda benimde oluyordu. Kasiklarimda ağrı regl sancısı gibi şuan bizim bi sıkıntımız yok 25+3 çok artarsa veya kanama olursa direkt doktora git ama canm
Kubra_srky Kubra_frkn2 ilk 3 ayda benzer sancılar ağrılar genelde olabiliyor korkmayın ama drnuza danışın içiniz rahat etsin🌸
Kubra_frkn2 Tnskmn kanamam yok çok şükür ama ilk gebeliğim olduğu için endişeleniyorum rahim büyüyüncede oluyor mu böyle sancılar
Eylul9235 Bebeğin hızla büyüdüğü evredeyiz ağrılar sanırım normal ama yine tabi ki takibi siz yapmalısınız ☺️
Kubra_frkn2 Eylul9235 bi sıkıntı olmasında ağrılar çekilir ilk gebeliğim olduğu için endişe ediyorum ☺️
Pelin94 Canım bende şuan 11+5im bu sabah anlattığın gibi ağrıyla uyandım ama doktorum normal dediği için kafaya takmamaya çalışıyorum biraz sırt üstü yatıyorum kendiliğinden geçiyor çok şükür :)