Busraklc01 Belimin sadece sağ tarafı öyle bir ağrıyor ki basenime kadar vurmaya başladı iğne saplanıyor gibi. Böyle sıkıntısı olan var mı ne yapıyor geçmesi için. Gün içinde normal iş yapıyorum sadece ağır da değil
cavrosay Busraklc01 ah canm 35+6 haftalk hamileyim.son 1 aydr belim öyle kana agrıyoki.ozeliklede gece uzandıqda sanki kemiklerim kırılcakmş gibi🤦♀️
Yasemn1 Busraklc01 magnezyum eksikliğinden oluyor benimde öyle idi magnezyum u düzenli kullanınca olmuyor
Cumaserife Busraklc01 kramp giriyor bence sanada bacağımı yürüyrmeyecek şekilde o an kesiyor bir an töbezliyorum kramplar genelde bel ve kalca arasındaki kemikte oluyor o da çpk kötü bir ağrı anlatılmaz birşey magnezym kullanmak biraz rahatlatıyo kullanmıyosan kullanabilirsn
zglpmb Bende aynıııyım 20. Haftadayız şuan ama uzun süredir bel ve kalça ağrılarım var. Kuyruk sokumumda ağrıyor hatta. Uzun süre oturmayıp uzun süre ayakta kalmamak çok önemli.
Sumru zglpmb bende 8 haftalığım kalça ağrım çok şiddetli oturunca kalkamıyorum kalkınca oturmakta zorluk çekiyorum nasıl geçer bilmiyorum
mikican 11 haftalığım öğrendiğimden beri hiç geçmedi bel ağrım bazen sağımdan soluma bile dönemiyorum öyle çok ağır işler yapmıyorum ağır kaldırmıyorum daha bu haftalarda böyleyse bu ağrı ağırlaştığımda nolcak diye korkuyorum 😔
Busraklc01 mikican bende bişey yapmıyorum en ağır bulaşıkları makinaya diziyorum ama gece uzandığımda biri tutmadan kalkamıyorum ☹️
Busraklc01 Sumru bende sağ taraftan başlıyor sağ baldırıma bıçak saplanır gibi baş edemez oldum artık 😕 Allah yardımcımız olsun
Busraklc01 Nur2121 herkes normal diyor ama benim ilk olması beni çok zorluyor. Dayanamıyorum gece yatamıyorum
mikican Nur2121 normalmiş canım doktorum rahimde kanama alanın yok dedi kasık ağrısı ve kanama olursa korkmalısın sadece bel ağrısından korkma dedi
Busraklc01 cavrosay yemin ederim bende. Gece dönemiyorum yatakta biri tutmadan kalkamıyorum. Ne güzel az kalmış Allah yardımcınız olsun
Nur2121 Busraklc01 Rabbım yardım etsin canım kızımda boyle yoktu bazen korkuyorum acaba dusuk tehlikesi mi diye
Busraklc01 Nur2121 yok canım tehlike olduğunu düşünmüyorum genel olarak herkeste aşırı bel ağrısı var sen kötü düşünme