HlmeMahmut1- Elifimde canım uzun zamandır aynı sorunu bende yaşıyorum hemşirem buz torbası koyabilirsin ayak altına demişti beni çok rahatlatıyor denemeni tavsiye ederim
Ozgett Elifimde nasıl bıraktınız kan haplarını Doktor mu dedi ben ne zaman test yaptırsam tüplerin boş diyorlar bırakamıyorum
Elifimde Ozgett bana da ferrum verdi ya duzensizim biraz sanirim icmedim bikere sonra bi baktim 2 hafta olmus icmeyeli 😂
Ozgett Elifimde bende de oldu bi ara o bi gün kaçınca gidiyo hiç sevmem zaten düzenli ilaç içmeyi ama gece bacağım rahatsız edince bi de doğumda kan lazımmış hemşire depon boş deyince mecbur düzenli içiyorum ☺️
Damlaulku Benm daha yeni gebeliğim 10 haftalık ama üç dört gündür baldırlarımda acaip agrı vardı dğn burdan bi arkadaşımız magnezyumdandır sade soda önerdi dün iki tane içtim bugun daha aZdı şuan neredeyse geçti denemekte fayda var 😊
mervekrkkc Elifimde ah be canim huzursuz bacak sendromu diyorlar magnezyum ve kalsiyum eksikligi destekliyirmus Ben hamileligim.basindan beri cekiyorum bu olayi 35 haftaligiz sirf bu yuzden uyuyamiyorum dusun
Rapunzelaaa Elifimde canım aynı sorunu ben de yaşıyorum çok berbat birşey uyku kalmıyor insanda 😢 ama ben 3 4 gündür tavsiye üzerine her gün 1 tane sade maden suyu içiyorum 1 tane muz yiyorum ve biraz da ceviz tüketiyorum bana o kadar faydası oldu ki neredeyse geçti diyebilirim dün ilk defa rahat uyudum şükür ☺️ istersen bir dene faydasını görürsün inshaAllah 🤗
okyanustakibulut Elifimde bilmem ama benim kanim her hafta iyi cikmasina ragmen kasilmalarimdan dolayi magnezyum almami istiyor doktorum
Elifimde okyanustakibulut eger sebebi bu değilse magnezyuma basla derim rahatlarsin en azindan bende gidince isteyeceğim 😊