Mermini Glsm9191 ben pişmanım evimde oturma odam mutfağım zebra temizlemek için yıkamaya veriyorum toz tutuyorlar tülü perdeyi at yıka mis gibi bebeğimin odasına tül fon yaptırıcam inşallah😊
NaimeYilmaz Glsm9191 Perde fon var. Şimdi fonu kaldırıp bu güneş kıran storlardan alıcam. Gündüz uykuları sıkıntı oluyor🤷♀️
Deletedmom138 Glsm9191 evet silmeyle temiz olduğunu düşünmüyorum yıkamayada her ay gönderemiyorum o yüzden normal perdeye geçtim :))
Glsm9191 Deletedmom138 Mermini Deletedmom317 Deniz_11 1maviyol Mgtl çok teşekkür ederim dikkate alacağım 🙏🏻
Glsm9191 NaimeYilmaz ne kadar mantıklıymış hiç aklıma gelmezdi çok teşekkür ederim direkt pembe renk boğar mı acaba
Deniz_11 Canım tül ve fon daha kullanışlı oluyor temizlik açısından.Çünkü zebra bütün tozu topluyor alerjik reaksiyona sebep oluyor .
Hellotutu Glsm9191 zebra yıkanmıyor diyenler olmuş halı-perde yikayicilar yıkıyorlar, evden gelip alip yıkayıp getiriyorlar ve fiyatlar da cok uygun ben öyle yapıyorum bana eziyeti de olmuyor
Mgtl Glsm9191 bence normal perde. Zebrayi her ay göndermezsen de kendin yıkarsın belki ama onu hangi ara yapacaksın ama en azından ütü istemeyen bir perde yi at makina ya çıkar as miss gibii 🤗
NaimeYilmaz Glsm9191 Bilemiyorum, odaya göre değişebiliyor. Bir yerden sonra renkler değil uykular önemli oluyor sadece😅
Deletedmom138 NaimeYilmaz ay bu yorumunuz çok iyi oldu hiç düşünmezdim perdenin rengini. sayenizde koyu renk kalın bir fon yaptıracağım 😂