Tgbanne Kasıklarım agrımıstı yaklasık 19-20 gün olcak , batma şeklinde , sonra ara ara olmustu bu agrılar. Enfeksiyon filan yok baktırdım , bebiş de yok 🙁
Snszasla Tgbanne etkileniyor insan ister istemez ve olmasını isteyince en ufak şeyde oraya bağlıyoruz bende aylardır öyleyim halen belirti arıyorum ama sanmıyorum ki yoktur o yüzden psikolojik olarak Fazla etkileniyoruz😏🤷♀️
gamzenejat35 Tgbanne 6 aylık evliyim ilk 2 bucuk ay korunduk sonra bebek istedik normalde 1 sene kadar düşünmüyordum ben neyse karar verdik ilk ay yani ekim ayı komple çocuk olsun diye iliski yasıyorduk hep o psikoloji vardı ekim ayı her belirtiyi yasadım kasık agrısı migde bulantısı karında şişlik göğüste hassasiyet böyle aralık ayına kadar devam etti hep hamile sandım ve yine hüsran artık dedimki tamam cocugum olmiycak. Cevremdekilerde ilk basta korundugum icin hamile kalamicagımı söylediler zor olcak falan vs vs neyse ben tamamen kafamdan attım ocak ayında dedem vefat etti türkiyeye gittik esimle cenazeye belcikada yasıyorum occagın 27 sinde döndük dedemin üzüntüsünden hamilelik falan aklımın ucuna gelmiyor ocagın da 23 ünde adet olsum bu arada yani şubatın 23 ünde em geç 24 ünde olmam lazım ve benim adetim düzenlidir asla gecikmez stres dahi yapsam gecikmedi bu ana kadar neyse ayın 23 ü oldu geceleri kasıklarımda agrı ama normal adet agrısı gibi sadece saha şiddetlisi ve çok işemeye gidiyordum gece yataktan cıkıcak kadar fazla göğüslermde dokunduğumda yatakta dönerken bile aşırı agrıyordu eşime acaba hamileyim mi diyemiyordu. Cünkü gecen aylarda hep hamşle oldugumu düsünüp yanıldık neyse ayın 26 sı oldu esimi o isteyken aradım cok kötüyüm dedim randevu aldı bana öğleni ev doktoruna gittik doktora şikayetlerimi söyledim biz bende enfeksiyon oldugundan süphelendik cunku esimde vardı ilac kullanıyodu esim bana bulasmıstır diye düsündük doktor gebelikten şüphelendiğini söyledi bizde ihtimal bile vermiyoruz dedik hani açık olucak biraz ama dogru düzgün ilişki bile olmamıstı neyse kan verdim ertesi günü arayıp sonucu ögrenicez gebelik varmı yokmu diye ama doktor süphelendigi icin kan verdik cünkü inanmıyoruz yani beklemiyoruz eminiz doktoru aradık 27 şubat saat 1 gibi doktor pozitif dedi o an aklım durdu ayağımın altından yer kaydı bildiğin inanamadım okadar şaşırdımki şaşkınlıktan sevinemedik şuan 6+4 teyim size diceğim ben inanmazdım ama yaşadım tamamen psikolojik miş buna inandım eğer hiç bir sorununuz yoksa tek engel psikolojik ve tabiki rabbimin nasip etceği zaman vardır Allah hepinize isteyen herkese bu eşsiz duyguyu yaşatsın bende sağlıkla kucağıma alayım insallah 🥰❤️❤️
Miniginannesiiii1111 Tgbanne çok yaşadım zamanında böyle psikolojik kendimi hamile sandığım oldu yani
Miniginannesiiii1111 Tgbanne aynen öyle iş bu ya gebeykende kendimi hiç hamile gibi hissetmedim hamile değilken olduğu gibi 😇
Snszasla Tgbanne her zaman belirti aynı olmaz ki ben ilk gebelik de güzelleşmiştim ve uyuyordum ama kimyasal ile sonuçlandı bu sefer ki belirtilerim ise yüzümün rengi gitti ve kasık agrısı göğüs sızlaması mide bulantısı ve gaz sancısı yaşıyorum tabi bunlar psikolojik belirti değilse 😀ve bebiş varsa o ihtimal de var tabi 😂herşeyi bebeğe yormak konusunda üstüme yok şuan 🥱