FuatTataroglu Mervenur001 ben uc haftalik hamileyken 900 cikmisti ama siz gec dollenmede olabilir en iyisi sık araliklarla yukselisini takip etmek kese veya bebegi gordunuz mu
Burcum Mervenur001 4+4 te 917 çıktı yani sizin de normal. Hayırlı olsun ben de 5+3 teyim şuan Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin😊🙏🏻
Drngrkm FuatTataroglu hamile kalma döneminizi karıştırıyorsunuz. 3 haftalık hamil kaldığinizi anlama ihtimaliniz tıbben mümkün değil.
Mervenur001 Drngrkm 6 gün önce ilk kan değeri beta degeri 231 di suan 1000 peki siz keseyi gordunuzmu
FuatTataroglu Drngrkm adet dongu zamanim gelmeden planli bi gebelik oldugundan dolayi testlerle anlasildi ilk beta degerim 150 ydi
Drngrkm FuatTataroglu Sat’ınız 20 eylül, tahmini döllenme zamanınız 4 ekim, siz 11 ekimde mi öğrendiniz hamile olduğunuzu?
FuatTataroglu Drngrkm sata gore degil doktor ve ultrasyon degerlerine gore tarih bilgisi veriyrm ben ultrasyon buyuklugune gore
FuatTataroglu Drngrkm kusura bkmayin 11 degil ilk ogrendigim tarih 19 mus cok utandim iddaalastgm icin
Drngrkm FuatTataroglu yok estafurullah, iddalaşma değil de bi gariplik olduğunu fark etmiştim ondan 😁
FuatTataroglu Drngrkm ben aslinda hala su sat ve dollenme zamanlarini uyabilen bi insan degilim sanirim planli oldugundan dolayi hep kendi tarihime gore hesaplama yapiyrm karisiyo 🙈bu hafta doktor degstryrm ve hepsini soruyrm insallah
FuatTataroglu Drngrkm sata bakilirsa benm bebegim 8+6 ama bana gore 6+5 cnku planli bi gebelik oldu ultrasyondada 6 haftalik olarak cikmsti gecen hafta
FuatTataroglu MehmetDamlaKantekin beta degerinizden mi anlasildi bende smdi konu acildigi icin baktm ilk ogrendigim gun 140 mis 🤗🤗
Drngrkm FuatTataroglu bizim de gebeligimiz planlı oldu, tarihlerimiz yakın sat 17 eylül, muhtemel döllenme tarihim 5 ekim. Ama sat tarihinin gebelik başlangici kabul edildiğini ben değil, Dünya Sağlık Örgütü söyluyor. 😊
Gulo Benımde son adetim 27.10 ve 11.11 de aşılama oldum normalde düzenlı bir adet döngüm var bu gün adet olmam gerek sımdılık bişey yok allahım hayrılısını nasıp etsın ve bu sefer melegımın haberını alayım dogum günüm bu gün bana en güzel hedıye bu olacak ınsallah