Sedayagmur Rica ederim canım 😊
.
.
Bu sadece öğretim üyelerine ödediğin ücret. Özel oda seçeneği var, eğer dolu değilse tercih edilebilir. Doktorum sana özel oda ayarlamaya çalışacağım demişti ama dolu olduğu için iki kişilik odaya alındım. Ama iyiki de alınmışım diyorum çünkü yanımda yatan hastanın çok faydası oldu bana. Annem kaldı refakatçi olarak o evrak işleri ve bebekle uğraşırken ben odada yalnız kaldım, ağrıyan yerlerime masaj bile yapmıştı yanımda hasta, hiç unutmam. Bir de ziyaretçi yasağı var şu ara sıkılırsın odada tek başına.
Doğumdan sonra sütün gelmeyebilir gelse bile ağrıdan emzirebileceğini sanmıyorum muhtemelen mama verecekler bebeğine. Aptamil alın diyorlar ama bence aptamil alma. Hem fiyatı pahalı hemde gaz yaptı bize. Sen bebelac gold al yanına onu kullan derim.
Yemekleri tuzsuz oluyor tuz almayı unutma 😊
-Refakatçiye yastık ve battaniye verilmiyor o yüzden yanında kalacak kimse için yastık ve battaniye almayı unutma.
Kendi nevresimini yastığını götür canım hastane zaten mikrop yuvası şu aralar. Bir de yatak sert oluyor rahat edemezsin altına sereceğim yumuşak bir battaniye götürürsen iyi olur.
Gaz yapmadan sıvı gıda alma diyorlar sen bakma onlara 6 saat sonra onlara demeden azar azar su ve kayısılı meyve suyu iç direkt gazın çıkar. Daha sonra bir şeyler ye mesela yulaflı bisküviyi sütün içinde mama gibi dışkı yaparsın çok geçmeden.