Demet-budak Güzel anneler, biz 39+4 olduk bebegim cok fazla toplanıyor. Sizde de oluyor mu? Doğumla alakali olabilir mi acaba 🤗
Mirayveannesi Demet-budak benim 2.gebeligimde akşamdı dk başı wcye gidiyordum ve o aksam kizim çok hareketlydi ve bı yere aşırı toplaniodu en son wcye gittigmde biraz kan gibi gelmişti hemn hastaneye gittik ilkim sezeryan olduğu için hemen sezeryana alunmistum. Bakalım bu 3.bebegim buda çok toplanio bu nezamn gelecek 🤭🙂
Demet-budak Gulcakir44 genelde sol tarafım aşırı derecede yüksek sag tarafim bombos kalıyor o şekilde soylıyım canim
Mirayveannesi Gulcakir44 bebeğin bı yere toplanması karnına kendini dayamasi karnının bı anda bı yeri taş gibi oluyor catlicak gibi oluyosun 😅
Demet-budak Mirayveannesi canim ayaga kalktigimda sanki tuvaletimi yapicakmisim gibi hissediyorum hemen tuvalete gidiyorum bende ve cok hareketli. Bende bi endiselendim benim ilk gebeligim cokta bilgim yok artik zamani da geldi bi heycan basıyor 🤗
Mirayveannesi Demet-budak bebekte artık iyice baskı yaptığına vajinaya ondan öyle hissedebilirsin canim. Zaten maşallah baslariyla bı vuruyorlar oraya sanki çıkacak gibi can yakıyorlar😂
Demet-budak Mirayveannesi doktorumda sali gunu gittigimde 1 haftaya dogum olabilir demisti bende heycanla bekliyorum artik🤗 Rabbim tüm annelerin bebislerini saglikla kucaklarina almalarini nasip etsin insallah