Bernadoruk Kızlar günaydnnn🤗taç terlik bide kapı süsü alacam bildiğinz uygun güzel siteler var mı acaba?☺
Tuqbabars Bernadoruk rengarenk parti evi instgrm benim ismimi verirseniz yardımcı olur çok da uygun fiyatları 💁🏼
Pinarsalih Bernadoruk taç ve terliği bence kendiniz yapabilirsiniz ben kapalıyım taç yapmadım ama terliğimi kendim yaptım tuhafiyeciden lazer kesim çiçek aldım bi de havlu terlik iğne iplikle diktim çok da güzel oldu tavsiye ederim kapı süsünü nasıl yaparım bilemediğim için almayı düşünüyorum ama nerden bilmiyorum şuracıkta bekleyin bende 😍
HaticeUurumAksoy Bernadoruk merhaba Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bende uygun fiyatlı bakıyordum açıkçası baktıklarım hep pahalıydı Adana dayım biyerde sosyete pazarı diye bir mağaza gördüm öylesine girmiştim ve çook bayıldığım bir terlik seti buldum 25 tl ye yeride çok güzel anne tacı bebek bandanası bebek ayakkabısı ve anne terliği eğer şehrinde böyle yerler varsa bir bak derim güzel şeyler çıkabiliyor. Tabiki bulamasam kendim yapacaktım. Kapı süsünüde kendim yapıyorum kolayca yapacağın birçok model var 😉😘
HaticeUurumAksoy [bilinmeyen] tabiki 🙂 yani ben alalı bir kaç ay oldu ama hala vardır diye düşünmekteyim 🙂 kozan yolu üzerinde sosyete pazarı diye bir mağaza 😊
HaticeUurumAksoy [bilinmeyen] tam adresi burası 🙂 Ptt Mahallesi, 555/A, Kozan Sk, 01240 Yüreğir/Adana
HaticeUurumAksoy [bilinmeyen] rica ederim 😊 foto atamıyormuşum atabilsem benmkini gönderirdim görmen açısından yani istediğin böyle bişey mi diye bir kaç çeşit vardı açıkçası ben bunu tercih ettim 🙂 aynısını nette indirimde gördüm 75 tlydi😱
Figen Bernadoruk günaydın canım eğer istanbuldaysan eminönünde havuzlu han diye bi yer var sırf anne ve bebek ürünleri satılıyor ne lazımsa orda bir sürü çeşit var ordan bakabilirsin hem 😊👍🏻
Selhan Bernadoruk instagramdan canm hayalimevent sayfasına bak ordan aldim taç tellik kapisusu de iyifikirpaylasim oda instagram😉bence farklı tarz modeller ordan aldim ben😁
Esmaal Bernadoruk ben kendim yaptım tacımı ve terliğimi. 30 liraya hallettim. kendin de yapabilirsin you tobe de yapılışlarını anlatiyo