Gazel0606 Önceden erken Doğum oldu beş aylık ayan 18/5 im aynı seyleri tekrar yasarım diye zamanım ole geçiyor bir şey yapmıyorum
ayseogndr Gazel0606 korkma Allahin izniyle bise olmaz sürekli dua et ve dikkat et kendine bak ben iki tane kaybettim bu üç şimdi 28+4, çok şükür bende ilk başlarda senin gibiydim ama dua ettim ve dikkat ettim kendime
Busrasalt Gazel0606 Canım her hamilelik kendine özeldir Aynı şeyler olacak diye bişey yok bende düşük yaptım bu hamileliğimden önce özel olmazsa neden erken doğum yaptın
Humi Gazel0606 cogumuz ayni yerden gectik hic korkma ilkinde oldu diye bundada olucak degil. Bide icini ne kdr ferah tutarsan o kdr iyi sonuc alirsin 🙏❤️
Raziye42 Gazel0606 merhaba canım benm yazdıklarım sana umut olsun inşallah bende 20 hatfa ikiz gebelik yaşadm ve erken açlmayla kaybettim seni çok iyi anşyrm kolay değil ve şuan hamileyim 17+2 ve aklıma bile getrmyrm 13 haftalıkken de serklaj oldm korklrm oldu ama ben inanayrm bebeğimi kucağıma alacağım çünkü ben hep umut deyip bu yola çıkanlardanım 💞
Gazel0606 ayseogndr basınız saolsum inşaa kaybınız neden nelere dikkat ettiniz neler yaptınız dua ediyorum çok
ayseogndr Gazel0606 kan pirtilasmasi çıktı ilkinde bilmiyordum düşük yaptım ikinciye hamile kaldım 3 aylıkken karnimda ölmüş sonra hemen test yaptırdık kan pirtilasmasi çıktı şimdi iğne kullanıyorum yememe içmeme sağlıklı olan herseyi tüket ağır iş yapma kim ne derse desin ben ilk 3 ay yattım uzandım sonra rabbime bıraktım gerisi geldi hiç korkma canım Allah büyük ilkini senden aldıysa vardır Bi bildiği
Gazel0606 Busrasalt ayrıntılı ultrasona gitim 20 haftalık bebeğin asada doğmak üzere dendi hayatımın sokunu yasadım sonra iki gün hastane yatım bir saat beş dakyla araya sancıyla bebeğim doğdu yasamadı ikinciye hamileyşm18/5 im rahim boyum gitimde olculuor kaybettim haftaya yaklaştıkça korku artıyor sizin neden kaybınız nelere dikkat etiniz
Gazel0606 ayseogndr çok haklısın BM’de her gitimgee rahşm boyum ölçülüyor progestran kulnıyorum kaybetşm bebeğin haftası yaklstkca tedrginlesyorum
Busrasalt Gazel0606 benimki çok küçüktü 8 haftalıkken kaybettim kalbi durmuştu ama en başından zor gelişmişti rabbimin vardır bir bildiği rabbime sığın
Aysessss Gazel0606 ahhh cnmmmm ben de 25+4 de kaybrttim, preeklampsiden, şıan 22 haftamı doldurdum, aynı psikolojideyim, şı haftalar bi geçse rahatlayacagım :( dua et bol bol güzel düşün.
Tugba_58 Gazel0606 bende ilk hamileliğimde düşük yaptım hemde 21. Haftada Rabbimin bi bildiği vardı demekki buna şükür korkuyoruz tabiki ama önce Allaha emanet sonrada bize biz öncelikle dikkat etmeliyiz her hareketimize inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi dua edin kızlar banada 🧿
Gazel0606 Humi inşla inşlaa aynı seyler yaşamayız inşlaa her şey güzel gider kucağımıza alırız canım ♥️🌸
Tugba_58 Gazel0606 dekolman plesenta dediler karnım ağrıyodu gittiğimde plesentadan ayrılmış bebek .şuan çok yeni daha gitmedim bile ultrason için perşembe günü gittiğimde kan tahlilinde 1 haftalık dedi doktor
ayseogndr Safiye12 evet corasprinde kullanıyorum tahminim 30 31.hafta da doktorum hapı biraktiracak öyle dedi ama igneye devam doğuma kadar
Gazel0606 Raziye42 yasayan bilir evet canım ama BM’de serkulaj yok progestran kulanıyorum gümde üç defa sizde kuşakla oldu mu ole mi yaptılar serkulaj kaybettim haftaya taklstıkca tesrginlik istemsiz oluyor genelik agrıları diğer agrıları nasıl ayrt edilecek bilemiyorum
Raziye42 Gazel0606 canm benm ilk hamileliğimde serklaj yoktu ve bende şuan kaybttğm haftalara yakınım stres yaptkça bebekte strese girip kasılıyor o yüzden güzel şeyler düşünmelyz bende progestan fitil 3 öğün alyrm ayrca hafta da 1 iğnem var tek çaremiz Rabbimiz eğero zaten nasip etmeditse ne yaparsak boş o yüzden dua edelm Rabbimiz sağlkla bebeklerimzi kucaklarmza almayı nasip etsn bizlere de anneliği yaşamayı nasip etsn
Gazel0606 Raziye42 amşn amşn canım inşaa Allah’ın izniyle ol der olur hersey serkulaj olmadan kısalma açılma oldu mu ole mi atılar canım