Burcuyyy 11haftalık hamileyim vajinamın tam üst bölgesinde ve Rahim etraflarında belimde kasılmalar var ve sık sık oluyor ağrım da çok var bilgisi olan varmı böyle bisey yaşayan
Zhrnz Burcuyyy cok.siddetliyse.dinlenince gecmiyosa bi acile gidin.derim egerki kasik agrisi degilde kasilmaysa normal.degildir tedbir amacli gitmenizde fayda var
Nesslihan Kasılma olduğunu hissediyorsan hemen doktora git canım. Hemğz çok erkenmiş bende 14. Hafta da olmuştu. Bool bol su iç , doktor sana magnezyum ve fitil olarak Progestan verir büyük ihtimalle
Burcuyyy Ne yapmam lazım bilmiyorum çocuk gelicek miş gibi baskı yapıyor sancıdan da yerimde duramıyorum
Burcuyyy Gazel0606 geçen bazartei gittim doktora hiç bir sıkıntı yok dedi bugündür çok kötüyüm çok kasılıyor karnım
Burcuyyy Gazel0606 acile gidip baktırmayı düşündüm de anlarlar mı bilmiyorum sizce napmalıyım çok endişeleniyorum ilk defa böyle oldu
Gazel0606 Burcuyyy magnezyum kalsıyum verdi bana doktor normal gebelikte BM’de veba bir yere toplanıyor rahmim karnım sertlesiyor bu ilacı verdi karın vücut kendini gebeliğe alıstıryır veba kendine yer acıyormuş ama bn endişe ediyorum dinlenerek geçiyorsa açılma rahşmde kısalma olmadığı sürece ama şiddetli agrı onla beraber akıntın fazlaysa bebek hareketi coksa düzenliyse korkulacak bir seymiş
SibelCengiz Iki saattir falan bendede var degisik bi agri cok siddetli dayanilmayacak kadar degil,hafif damar atar gibi bisey oluyo bi agri geliyo,sag kalcamdada var yururken zorluyo biraz ...
Zhrnz Burcuyyy anladim.bi.gorun derim.dr a kasilma.onemli bi.durum 25. Haftamda kasilmalarim basladi magnezyum verdi dr um cok.sukur simdi 34+3 olduk