Sule_25 10 haftalık hamileyim ama cok fena karın ağrım var gel gitli biraz aniden sancı gibi geliyor ilk hamileliğim acaba normal mi bilgisi olan var mı 😕😕
Codermom Sule_25 bende 10haftalık hamileyim benimde bugün ağrım var özellikle sağ kasığımda arada bir geçiyor ama sonra tekrar başlıyor. Heralde rahim büyüyor. Doktorum ağrıların olacak demişti. Sakinleştirelim birbirimizi 😊
betul-123 Sule_25 ilk zamanlar çok normal canım kesen büyüyor ve bebek yer açıyor kendine ben 14+5 günlük hamileyim hala ağrılarım var ve bu ilerleyen haftalarda da devam edecek öyle okuyorum burda
Sule_25 Codermom aynen benimde kasığımda olurdu genelde doktorum normal demişti ama bu defa kasık değilde tam karın bölgesi ağır aya başladı sancı gibi sanki o yüzden korktum 😕 inşaAllah seninde sağlıklı bi şekilde büyür ☺️
Sule_25 betul-123 inşaAllah öyledir yaa kasık ağrısına alıştım da karın ağrısı olunca biraz korktum açıkçası çok teşekkür ederim bilgilendirmeler için çok saolun ya
Svgmomm Bebek içeride bağları genişletiyor normal ağrılar yine doktorunuz da bilgi verir asıl 30 haftalıkta ki hareket ağrılarını görün siz 🤦🏼♀️
Symcvk Bebek büyüyüp yerleştiği için de oluyor canım bir de takvimini kontrol et eğer normale göre şuan adet olma dönemindeysen o da yapıyor ağrı ama uzun süre geçmezse doktoruna görünmeyi ihmal etme
Sule_25 Symcvk tamam canım öyle yapiym o zaman bi kaç gün bekliym bakalm .. teşekkür ederim saolasın ☺️