Merhaba hanimlar, doktorum Önder ERCAN, Vatan hastanesinde yakin zamanlarda dogum yapaniniz var mi? Öneriyor musunuz?
Kahramanmaraş "Vatan hastanesi"
Bende önder hocaya gidiyorum daha doğum yapmadım ama çok memnunum doğumumda orda olacak inş
Adimadim kesinlikle önermiyorum bizzat yasadıgım sahit oldugum olaylar var önder bey evet iyi bir doktor ama hastane tamamen maddiyat üzerine kurulu bir hastane önder beyde şöyle iyi evet çok bilgili çok memnunduk ta ki sizin doğumunuz bayrama geliyo ben bayramda yokum eğer isterseniz bebegi alalım bayramdan önce bayramda doğurursanız kadın doğumda nöbetçi doktora doğum yapmak zorunda kalırsınız diye bizi erken doğuma zorladı bir doktor anlayışında kesinlikle böyle bişey olamaz baştan kabul etmicektin o zaman neyse bebek doğdu sapasağlam 38.haftada sezeyanla dünyaya geldi bebegi direk küveze aldılar bize hiçbir bilgi verilmedi şunuda belirtim vatan hastanesi yeryüzündeki en pis ve ilgisiz hastane
Ben daha 21 haftalık hamileyim ama benimde tahmini doğumum 21 temmuz yani 8 gün sonra kurban bayramı oluyor arkadaş böyle diyince bende şimdi tereddütte kaldım
Adimadim @h
hulya4627 doktordan çok memnunsanız bence baştan konuşun ilgisiz hemşirelere ve bebeginizin küvezde kalmasına hazırlıklı olun sapasağlam olsada küvezlerin günlüğü ortalama 2500₺ devletten alınan bu şunuda söyleyebilirler bizim küvezde yer yok hayat hastanesinde boş küvez varmış oraya göndericez sebepte; hayat hastanesiyle vatanın sahibinin aynı kişi olması aralarında küvezleri paslaşıyolar bize böyle denildi biz bebegimizin sağlık sorununu rapora döküp bize verin dedik ve bebegimizi alıp megaparka götürdük ordada başka hastaneden geldiği için sağlıklıda olsa 2gün küveze almak zorundayız denildi hali hazırda 5günlük bir küvez maceramız oldu annenin psikolojisi herkesin psikolojisi yerlerdeydi Size önerecegim marastaki en iyi ve en temiz hastane megapark eger gücünüz yoksada üniversitedeki hastane bu ikisi dısında sorun yasamadan dogum yapacagınız baska yer yok ne yazıkki
Adimadim önder ercanı tavsiye etmiorum. Yakın zamanda doğum yaptım malesef son 2 haftada kendisiyle tanıştık doktorumu değiştircektim ama vakşt yoktu. Kendisi çok ilgisiz ve bizimle hiş ilgilenmedi sorularımıza doğru düzgün cvp veremedi.çok pişmanım onda doğum yaptığım için. Tavsiye üzerine gitmiştim ama hiç menhn kalmadım. Heleki o vatan hastanesi hayatımda gördüğüm en berbat hastane. Bebeğimi 1 hafta yoğun bakımda tuttular sırf para almak için devletten. Bi açıklama bşle yapmadılar. Canınızı seviyorsanız gitmeyin .tavsiye de etmeyin.bşz kendimizi zor kurtardık bebeğimizi de. Hakkımı da helal etmiorum