Durdane19 Meraba anneler 25 haftalıgız tekmelerini bu hafta yeni yeni hissetmeye başladım sizce az olması normalmi ve sizde yoruldunuzda çok az hareket ediyormu 🙊
Gul-08 Durdane19 ben de 25 haftalığım ben gün içerisinde az hissediyorum akşam eve gelip uzanınca başlıyor, sanırım ben hareket edince uyuyup durunca uyanıyor😊
Durdane19 Eylul-Ada2020 endişelenmem gerekmı 25 haftalıgım doktor bebek ıle aranda 6 cm var dedi canım
Durdane19 damlanne 25 haftalıkken az olunca endişlenmem gerekmi sizce doktor 6 cm mesafe var bebekle aradanda desı canım
damlanne Durdane19 bence hergun gun icinde hissediyorsan korkma ama yinede doktoruna danis o dedigini anlamadim 6cm mesefa derken 🤔
Eylul-Ada2020 Durdane19 doktor yat dinlen dedi ise kesinlikle dinlen onun dışında İnan bilmiyorum 🤷♀️ iyi şeyler düşün hayırlısı ile gelişsin büyüsünde gelsin inşallah ve içine sinmiyorsa başka bir doktora görün derim
Durdane19 damlanne gtttimde soyluycem canım yanı bebegın esı ıle sanırım rahım duvarı arasında 6 cm varmıs cok hıssdememen normal demısdı
Durdane19 Eylul-Ada2020 sorarım canım özele gttimdeki doktor demısdıde bu hafta sorucam doktoruma 🙊🐣☺️
Durdane19 Gul-08 bendede oyle oluyor canım temızlık felan yapınca yada yorulunca hıç ses cıkarmıyor ama yorulmadan yatınca edıyor zaten bız harekrt ederken uyurlarmıs ☺️🙊 ama ben arada tedırgın oluyom🙈
Songulkaya Bebegin hareketlerini sürekli hissetmek zararlı mi acaba 🙄 sabah kalkıyorum akşama kadar her dakika hareket halinda hatta çoğu zaman canımı yakıyor minik kızım 😍 25+5im
Durdane19 Songulkaya ne guzel bende erkek annesıyım ama o kadar degıl genelde erkek bebek kız kadar hareketlı olmaz derler ama ben hep hareket etsın ıstyom🥰🥰🤗 tedırgın oluyom yoksa
Songulkaya Durdane19 o kadar alıştım ki 10 dakika hissetmesem bende endişeleniyorum 😁😍😍 ama kafası ne tarafta ayakları ne tarafta anlayamıyorum karnımın her yerinden vuruyor 😁 umarım doğunca yaramaz olmaz ❤