Bihem Mucize34 Evet kesinlikle faydası var ☺️ Rabbim kolay doğum nasip etsin inşaAllah. Ben 33 haftalığım bazen çok enerjik oluyorum rahat kılıyorum bazen de zorlanıyorum oturarak kılıyorum Allah kabul etsin inşaAllah. Bide göbekten dolayı secdeye giderken bacaklarımı biraz ayırıyorum göbeğim boşluğa gelsin ezilmesin diye oda kalçayı zorluyor sanırım
Mucize34 Bihem bende açıyorum bacaklarimi secdeye giderken 😊 göbek sıkışıyor yoksa Allah kabul etsin napalim kilmamaktan iyidir 😊
Neslihandr Haftdan beri ben de oturarak kılıyorum. Allah hepimizinkini kabul etsin inşallah. Bebeğin başı secdeye gittiğimizde sıkışır arada kalıp diye korkuyorum bilemiyorum fiziksel olarak öyle mi oluyor ama çok sıkıntı yaşıyorum o yüzden oturmak durumunda kaldım. Hiçte rahat edemedim vicdanen aslında
Mucize34 Neslihandr ben secdeye giderken bacağımı açıyorum mesela göbek sıkışmasın boşlukta kalsın göbek diye 29 haftaligim bende eğer çok rahatsız olursam oturarak kilicam şimdilik kilabiliyorum ayakta
matrushka Biz de 30’a girdik. Şimdilik ayakta kılıyorum, sadece bugün bir namazımı çok yediğim için :( oturarak kıldım. Çok sıkışık hissettim. Bakalım ne kadar böyle gider bilmiyorum ama ben epeydir secdeye giderken bacaklarımı aralıyorum o mecbur zaten.
Kubraercan Mucize34 rahatsız oluyorsan oturarak namazını kalabilirsiniz bende öyle yapmayı düşünüyorum 🙏🏻🤗