cerrah61 Busra221 fikir sunmak eğer size sorulursa özgürlüktür. Sizce koymalı mıyım dememiş ki hanımefendi koyacağı adı söylemiş 😌 herkesin kendi tercihi, özgür iradesi,bize laf düşmez. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah🤲🏻🤍
RecepAliMom Ece_kaya1 Recep Ali düşündük biz 🥰🤰🏻 Recep kayınpederimin ismi kendisi melek gibi harika bi insandır 🥰 Tek başına recep ismi istemedim ben hem ağır olacağını düşündüm çocuk için hemde eşimin ağzı braz bozuktur yarın öbür gün babasının yanında çocuğa karşı ağzından ters bi laf felan çıkar hiç hoş olmaz diye ali de ikinci ismi düşündüm 😅
Selen01 rabnaz6822 evet hayvanın adıda öyle şekerim zaten. Şahin aslan arslan doğan kartal bunlar hayvan adı değil mi 😂
Selen01 Prens_annesi3 modayla ne ilgisi var herkea istediğini koyar😂 saçma sapan milattan kalma isimleri koyanlara laf hiç denmiyor. Size ne ki 🤷♀️😂
Prens_annesi3 Selen01 sana bişey diyen olmadı asıl sanane ben düşüncemi belirttim sen git ne koymak istiyorsan köy modern görünunce ne olacaksınız merak ediyorum 😂😂😂
Selen01 Blackkcat aynen öyle, kedimin adıda Simay hatta 😂 insanlarda yorum yaparken saygı gösterme niteliği kalmamış. Herkes beğenmek zorunda değil de kendi kendilerine laf demekte ne biliyim hadsizlik 🤷♀️😂
Makbus06 Ipeku niye üzülüyorsunuz ki bende oğluma kayinpederimin adını vereceğim onlar yok dediler siz karar verin diye bende mahmut aras koyacağım kendine sıkıntı etme eşim icin eşim her zaman yanimda o başka isim koyalım dedi ben dedim evin ilk oğlusun babanın adını verelim üzülme ikinci bir isim bul yanina
Ipeku Makbus06 oyle tabiki canm bende hep oglan olursa koyariz diyordum ama fikir danisan yok ve ikinci ismi istyorum esim obun ismi var zaten diyor iki isim dedigim halde biz sadece kemal deriz diyolat onlat oyle dedikce kendim sogdum resmen. Emri vaki olmasi sinirime dokundu canm yoksa zaten bende diyordm heo koyatiz diye
Selen01 Busra221 gibisi fazla cahilcim 😂 basbayaa hayvan ismi. Şahin doğan aslan arslan vs gibi 😅 dokunan ne neden rahatsız oldun ki ?
Selen01 Prens_annesi3 benim koyacağım isimle ilgili yorum yapmışsın ve sana ne mi diyorsun şaka mısın? 😂 modernlik değil bu özgürlük. İstediğim ismi koyarım tabi ki beğenmemekte sende özgürsün fakat öyle veya böyle saygı duymayı öğreneceksiniz. Ben insanlar kırılmasın diye fikirlerimi düzgün şekilde dile getirmeye çalışıyorsam insan olmaya çalışıyorsam sizde bunu yapacaksınız kusura bakmayın. Modern köy durumu değil patavatsızlık ve saygısızlık durumu tamamen.
Prens_annesi3 Selen01 evet şakayım 😂 saygısızlık yapmadan bir yorum yaptım ama patavatsızlk ortada canm benim😂😂 kendin yapiyosun ne koyuyorsan koy istersen Merkür köy bak oda duyulmamış modern 😉😉😉
Selen01 Hicoli kesinlikle öyle 🙏 saygısızca insanlara laf attıklarında onların fikirleri muhteşemken biz farklı birşey beğendiğimizde modernleşmek oluyor😅 keşke böyleleri de modernleşsede saygı göstermeyi öğrenseler. Kalpler kötü olmasın 🌸
Selen01 Prens_annesi3 prens annesiii 😂 bu çok alaturkaymış yaaa. Prens ülkesiyiz ya 😂🤭 allah aşkına daha da küçülme de işine bak. Yorum yapabilirsin eleştiremezsin. Bu kavramları öğren tatlım sonra sende modernleşeceksin zamanla merak etme.
Prens_annesi3 Selen01 ben mesajımi yerine iletmişim şuan onu anladım sağol canm 😂😂 hadi işine bak sende yeni isimler ara 😂kolay gelsin
Selen01 Prens_annesi3 senin gibiler için bir isim arayışı içindeyim (ama nasıl?), teşekkür ederim iyi geceler 😂😘