Ooznur54 Merhabalar herkese.. 37+6 haftalık gebeyim. Ve cok şiddetli bir diş agrım var. Dolgusu düştü bikac hafta önce. 2 3 gündür agrımaya basladı. Ama bugün cok şiddetli. Dayanamıyorum artık.. Doktoruma mesaj attım ne yapabilirim diye. Cektirebilir sin ya da dişinol kullanabilirsin yazmış. Ama emin olamıyorum 😪 aranızda tecrübe edinen varsa diş agrısı hamilelikte diş cekimi ile ilgili yardımcı olabilir mi acaba.. Saglıklı günler dilerim herkese..
Gokcedag Ooznur54 cnm bi dis sarimsagi soy kucuk kucuk dogra dolgu gibi yap koy icibe, kalani da etrafina koy, bi 15 dk.kalsin, durulama sadece agzindakini cikar , goruceksin faydasini, 30.hftamdayim 3.haftadan beri boyle idare ediorumm 😊
Duygunecla Ooznur54 diş doktorları hamilelere geçici dolgu takıyor. Doktorlar da geçici dolguyu onaylıyor.. kuzenim 2 kez geçici dolgu yaptırdı geçen hafta 7 aylık hamile
Ooznur54 Masalimm Ya ben de çekilmez diye düşünüyorum ama doktor da öyle deyince bilemedim. Sormak istedim sizlere de..
Hazalmelek_65 Ooznur54 ben 34 haftamdayım dişim benimde günlerdir çok ağrıyordu doktora söyledim oda çekim yapışabilir diye bir kağıt yazıp imzaladı. Ama doğumuda tetikler o riskide göz önünde bulundurarak çok kötüysen eğer çektir dedi
Bsygt Ben 33 haftalık gebeyim. Geçtiğimiz perşembe çektirdim. Hemde 2 tane biri sağ alt 20 lik diğeri sağ üst.. dayanamadım artık.. ve iyi ki çektirmişim diyorum emzirirken bu süreç çok daha zor olurmuş. Hem çocuğa bakmak hem çekim sonrası ağrısı..
Ooznur54 Bsygt siz de sordunuz mu doktorunuza ya da diş hekimi bişey dedi mi durumla ilgili. Ben de cok cektirmek istiyorum cektirip kurtulmak. Ama emin olamadım işte 😷
Bsygt Ooznur54 sordum tabi hamilelere uygun anestezi yaptılar . Elhamdulillah iyi geçti ama sonrasında da ağrı devam ediyor
hulyatkknt Canım boşver ağrı geçirme yöntemlerini. Ben geçen hafta 20 lik dişimi çektirdim. Resmen ağrıdan yorgana kafamı bastırarak ağlıyordum. Kadın doğum doktorum anestezik işlem yaptırabilirsin dedi iyi ki de çektirmişim. Çok rahatım şu an 24 haftalığım.
hulyatkknt Benim de üç dört gün devam etti doktorum hamile olduğum için ve ağzım sor uyuştuğu için fazla iğne yaptı çenemin ağrısı birkaç gün sonra geçti sizinki de geçer merak etmeyin 🥰