meliccccc guzel kardesim bos ver ben sakin bir insanim sakince derdimi anlatdim anladiklarina umut ediyorum bir arkadas yazdı ki siz ugraşmamıssınız insanlar ne kadar para dokuyor halinize şukr edin .yani ben . Bıktim artik bezdim hayatdan bu nasil kader boyle seyler neden benim başima geliyor neden bebegim olmuyor neden 1 yilda 2 kes kurtaj oldum filanmı soyledim ? Diye dusunuyorum inanirmisin ben halimden o kadar memnunum ki inanin cokta mutlu ve huzurlu bir ailem var esimde her seye yetiyor Allah ondan razi olsun bir dedigimi 2 etmez ama ben de hic bir sey yapmadan duramiyorum biraz katkim olur en azindan kendi harcligimi cikaririm ondan para istemem kişisel seylerimi esimden para istemeden kendim alirim filan yani bu tamamen benim istegim esim her seye yetiyor belki ilaclarimin bir kismini da oderim yardim ederim yani bu cok insani bir sey oldugunu duşunuyorum diyolarki esin islemeye izin vermiyor sen neden ugrasiyorsun 🤦♀️🤦♀️ ya bu benim istegim ugrasmak istiyorum bir kiz sabun yapa bilirsin yazmis cok iyi fikir bende organig sabunlar yapicam Allahin izniyle bakalim sata bilecegime umut ediyorum 😊