Bugleminannesi Kizlar gün içinde kasilmalarimm oluyor bebek biyere toplanıyor doktor normal demişti buna önemsemedim. Ama arada kasigimla belime bı ağrı vuruyor 5 dakika sonra geçiyor normal mi bu
AysennHE Bugleminannesi canım benxe 29 haftaligim bende de oluyor bebek bı yere toplaniyor gün icerisinde 1 veya 2 kere oluyor onun haricinde olmuyor sırt ağrısı bel ağrısı ara sıra oluyor özellikle geceleri sırt ağrım alt bölgem falan ağrıyor
Ozlmslm Bugleminannesi benimde oldu doktoruma sormuştum oda şöyle bir bilgi verdi 1 saat içinde 4 den fazla öle kasılma olursa bebek bi yere toplanırsa hastaneye gelin demişti
busrabusr Takip et canım düzenli aralıklarla devam ediyorsa hastaneye git. Öncesinde biraz dinlenmeni, duş almanı tavsiye ederim kasılmaların geçip geçmediğini kontrol et baktın düzenli aralıklarla devam ediyorsa doktoruna git
Bugleminannesi busrabusr sürekli yatıyorum zaten m gün içinde 6 7 kere oluyor toplanma . Özellikle parmak ucumla karnımla oynayınca oluyor
AysennHE Bugleminannesi sürekli oluyorsa mesela dakikalar içersinde oluyorsa doktora git canım normal doğum sancısıni hiç bilmiyorum inan ki bana doktorum normal demişti ama benim sık değil iste sen yine içini ferah tut canim siklasirsa ihmal etme bı doktora git
Kulahci Benim bi ara 1 saatte 10 kere olmuştu. Ne zaman çok ayakta kalsam öyle oluyo. Ve hala sık sık kasılmam oluyo. Ama doktor bi sorun yok diyo